ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Η ατζέντα Παπαδόπουλου-Θεοδωρίδη στην Άρτα

Η ατζέντα Παπαδόπουλου-Θεοδωρίδη στην Άρτα

Στο επίκεντρο το οικονομικό και η λειτουργία του Ηρακλή

 

Στην Αθήνα αφίχθη χθες ο πρόεδρος και μεγαλομέτοχος της Π.Α.Ε., Θανάσης Παπαδόπουλος. Πληροφορίες ήθελαν να μεταβαίνει στην Πελοπόννησο (πιθανότατα στην Πάτρα) το βράδυ για επιχειρηματικές υποθέσεις και αύριο να ταξιδεύει στην Άρτα ώστε να παρακολουθήσει τον αγώνα με την Α.Ε. Καραϊσκάκης.

 

Η κοινή παρουσία του με τον υπεύθυνο του αγωνιστικού τμήματος (αλλά και οικονομικό υποστηρικτή της ομάδας) Ηλία Θεοδωρίδη, δίνει τη δυνατότητα μιας πιο ενδελεχής συζήτησης των δύο από κοντά αύριο στην Άρτα για τα ανοικτά ζητήματα της ομάδας. Ιδιαίτερα σ’ ένα χρονικό σημείο που οι οικονομικές υποχρεώσεις εντείνονται και η διευθέτηση υποθέσεων απαιτεί άμεση καταβολή χρημάτων, οι δύο κύριες οικονομικές πηγές της Π.Α.Ε. (Παπαδόπουλος-Θεοδωρίδης) «φρενάρουν». Ο μεγαλομέτοχος δείχνει αδυναμία από τη στιγμή που δεν έχουν τηρηθεί οι δεσμεύσεις της Πολιτείας και το μπάτζετ που είχε προσωπικά προκαθορίσει (βάσει δεσμεύσεων) για φέτος δείχνει να έχει τελειώσει. Ο υπεύθυνος του ποδοσφαιρικού τμήματος δεν έχει θεσμικό ρόλο και δε δείχνει διάθεση, τουλάχιστον το τελευταίο χρονικό διάστημα, να συνεχίσει σ’ έναν ανάλογο ρυθμό (σημαντικών) οικονομικών καταβολών.

 

Οι δύο τους αναμένεται να ξεκαθαρίσουν την κατάσταση ώστε να μπορέσει να «ανασάνει» ο Ηρακλής, μιας και σε διαφορετική περίπτωση τα προβλήματα θα «πνίξουν» τους «κυανόλευκους».

 

Εξάλλου στην Ελλάδα αναμένεται και ο αντιπρόεδρος, Στάθης Καραντώνης, προκειμένου εκτός των άλλων να μπει στην τελική ευθεία των επαφών και όσον αφορά στην ψήφιση της τροπολογίας την Τρίτη.

X