ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Τα λεφτά στο τραπέζι και οι Μποχωρίδης-Ζάρας θα «κλείσουν»

Τα λεφτά στο τραπέζι και οι Μποχωρίδης-Ζάρας θα «κλείσουν»

Τα ψέματα τελειώνουν για τον Δημήτρη Γουλιέλμο, τον οποίο περιμένει ο Μαρκόπουλος αλλά και οι παίκτες

Η δεξαμενή των δικαιολογιών έχει στερέψει. Τα πράγματα είναι πολύ απλούστερα σε σχέση με το πώς παρουσιάζονται από τον Αρη. Αν ο Δημήτρης Γουλιέλμος ακουμπήσει στο τραπέζι τα οφειλόμενα, τότε, τόσο ο Λευτέρης Μποχωρίδης όσο και ο Θόδωρος Ζάρας θα κλείσουν στην ομάδα.

 

 

Είναι ζήτημα εμπιστοσύνης και ηθικής. Μέσα από τον χειρισμό των περισσοτέρων υποθέσεων και των… ήξεις αφήξεις, ο Δημήτρης Γουλιέλμος δεν έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη της αγοράς. Παρότι μάλιστα ο Αρης κατέβαλε 8/10 μηνιάτικα την περσινή σεζόν. Απαιτεί ιδιαίτερη ικανότητα να είσαι από τους πιο καλοπληρωτές και ταυτόχρονα να σε αντιμετωπίζουν με αμφιβολία, αλλά στον ιδιοκτήτη της ΚΑΕ «πιστώνεται» αυτό το κατόρθωμα.

 

 

Για παράδειγμα, ο Λευτέρης Μποχωρίδης δεν θα έμπαινε καν στη διαδικασία εξασφάλισης της ελευθερίας του. Είχε αποφασίσει την παραμονή του στην ομάδα, με την προϋπόθεση της καταβολής των οφειλόμενων δύο ετών και αφού είχε δεχθεί κούρεμα του χρέους της σεζόν 2017-18 κατά 50%. Αν ο Δημήτρης Γουλιέλμος του κατέβαλε τα περίπου 25-26 χιλιάδες ευρώ, ο αρχηγός του Αρη θα παρέμενε στην ομάδα. Εδώ και κάμποσους μήνες φάσκει και αντιφάσκει. Τώρα όμως τα ψέματα τελειώνουν. Γιατί όλες οι ομάδες χτίζονται και ο Αρης παραμένει… φτωχός συγγενής. Αν ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ καταβάλει στον Μποχωρίδη τα οφειλόμενα, θα δρομολογηθεί και η παραμονή του στην ομάδα. Αν όχι, ουσιαστικά θα δημιουργήσει συνθήκες αποχώρησης του παίκτη.

 

Κάτι αντίστοιχο ισχύει και για τον Θόδωρο Ζάρα αν και επί της περίπτωσής του, το περσινό πάθημα στον ΠΑΟΚ (του οφείλεται το μεγαλύτερο μέρος του συμβολαίου του), ζήτησε εγγυήσεις. Κακά τα ψέματα, ο Αρης δεν μπορεί να τις δώσει γιατί το τηλεοπτικό συμβόλαιο ήδη έχει παραχωρηθεί στη ΓΓΑ για την εξυπηρέτηση της οφειλής της ΚΑΕ για την ενοικίαση του «Nick Galis Hall». Επίσης, ο Ζάρας έμπειρος γκαρντ ζήτησε εγγυήσεις για την οφειλή των 10.000 ευρώ.

 

Επί της ουσίας, όλα βρίσκονται στη διακριτική ευχέρεια του μεγαλομετόχου. Ή θα λειτουργήσει ως ιδιοκτήτης της ΚΑΕ, θα βάλει το χέρι στην τσέπη δρομολογώντας εξελίξεις και σε αγωνιστικό επίπεδο ή θα δημιουργήσει αρνητικές προϋποθέσεις για την ομάδα. Ηδη γνωρίζει ότι όλα εξαρτώνται από τον ίδιο καθώς επίσης και ότι ο Σούλης Μαρκόπουλος βρίσκεται σε κατάσταση αναμονής έχοντας πλέον ελάχιστα αποθέματα υπομονής. Περιμένει ταυτόχρονα την άρση του ban έχοντας καταλήξει σε συγκεκριμένα ονόματα σε ότι αφορά τις θέσεις των ξένων.

 

 

 

 

*Από την έντυπη έκδοση της Metrosport (28/7) 

 

X