ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Τα εισιτήρια με Εργοτέλη

Τα εισιτήρια με Εργοτέλη

Οι Νεοσμυρνιώτες εξέδωσαν ανακοίνωση σήμερα (21/8) και ενημερώνουν τις τιμές των εισητηρίων με τον Εργοτέλη για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Τις τιμές των εισιτηρίων της πρεμιέρας κόντρα στον Εργοτέλη ανακοίνωσε η ΠΑΕ Πανιώνιος, ενώ ταυτόχρονα τόνισε πως τη Δευτέρα, που θα διεξαχθεί ο αγώνας δεν θα διατίθονται εισιτήρια διαρκείας.

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

 

«Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ ανακοινώνει τις τιμές των εισιτηρίων που θα ισχύσουν στο παιχνίδι της πρώτης αγωνιστικής με αντίπαλο τον Εργοτέλη. Για την αγορά εισιτηρίου είναι απαραίτητη η επίδειξη της κάρτας φιλάθλου ή αστυνομική ταυτότητα.

 

Οι τιμές ανά θύρα είναι οι εξής: ΘΥΡΑ 2: 10 ευρώΘΥΡΑ 3: 10 ευρώΘΥΡΑ 4 και 7: 15 ευρώ ΘΥΡΑ 5/6 Α & Γ: 20 ευρώ ΘΥΡΑ 5/6 Β: 25 ευρώVIP: 70 ευρώ

 

Η πώληση των εισιτηρίων θα ξεκινήσει τη Δευτέρα 25 Αυγούστου στο εκδοτήριο του Αγίου Ανδρέα στις 10:00 και μέχρι το ημίχρονο της αναμέτρησης .

 

Όσον αφορά στην πώληση των διαρκείας, θα εκδίδονται την Παρασκευή από τις 10:00 έως τις 14:00 και από τις 18:00 έως τις 20:00 στα γραφεία της ΠΑΕ. Το Σάββατο θα γίνει πώληση μόνο από την Μπουτίκ, ώρες καταστημάτων. Την Δευτέρα, ημέρα του αγώνα, δεν είναι δυνατή η έκδοση εισιτηρίων διαρκείας».

X