ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Τα έβαλε σε σειρά και αναχωρεί για να επιστρέψει

Τα έβαλε σε σειρά και αναχωρεί για να επιστρέψει

Μετά από διαρκείς συναντήσεις πολλαπλού ενδιαφέροντος ο Τομ Παπαδόπουλος ταξιδεύει στις Η.Π.Α.

Είχε επαφές με οργανωτικό backround. Για τη δομή της Π.Α.Ε. και τη στελέχωσή της. Για οικονομικά ζητήματα όσον αφορά τη διαδικασία ρύθμισης των 120 δόσεων όταν οριστικοποιηθεί από την Κυβέρνηση. Για την επικείμενη χρήση του Καυτανζογλείου, τη σχέση συνεργασίας με τον Γ.Σ. Ηρακλής και την πρόοδο του αγωνιστικού τμήματος.

 

Ο Τομ Παπαδόπουλος αναχωρεί εκ νέου σήμερα για τις Η.Π.Α. μέσω Αθηνών... για να επιστρέψει σε σύντομο και πάλι χρονικό διάστημα. Ο πρόεδρος και μεγαλομέτοχος της Π.Α.Ε. πρόκειται να βρίσκεται ξανά στη Θεσσαλονίκη το αργότερο σε δύο εβδομάδες προκειμένου να βρεθεί στην πρεμιέρα του Πρωταθλήματος κόντρα στον Ηρόδοτο στο Καυτανζόγλειο.

 

Ένα από τα θέματα που επιβάλλεται να λυθούν είναι αυτό του τραπεζικού λογαριασμού, που σύμφωνα με όσα γίνονται γνωστά πρόκειται στη διάρκεια της εβδομάδας να λυθεί. Αυτό άλλωστε θα δώσει τη δυνατότητα να πραγματοποιηθούν οι πληρωμές στο αγωνιστικό τμήμα λίγο πριν την πρεμιέρα. Στη διάρκεια της εβδομάδας παράλληλα πρόκειται να οριστικοποιηθούν οι συνεργασίες για τη στελέχωση του τμήματος Δημοσίων Σχέσεων της Π.Α.Ε., της γραμματειακής υποστήριξης και της επικοινωνίας με εκπρόσωπο Τύπου. Είναι επίσης σαφής στόχευση της διοίκησης να συσπειρώσει άμεσα τις δυνάμεις του κόσμου δίπλα της, να ενεργοποιήσει και πάλι το ενδιαφέρον του μετά από ένα διάστημα που λόγω της απουσίας αγωνιστικής δράσης ήταν μειωμένο.

 

Φινάλε με τους λογιστές

 

Στη σειρά των επαφών του Τομ Παπαδόπουλου η «ατζέντα» ήταν γεμάτη με πολλά και διαφορετικά θέματα. Στο... φινάλε της παρουσίας του στη Θεσσαλονίκη ωστόσο επικεντρώθηκε χθες όλο το απόγευμα σε διαρκείς συσκέψεις με τους λογιστές που έχουν αναλάβει τα οικονομικά δεδομένα στην Π.Α.Ε..

 

Από την έντυπη έκδοση της Metrosport (8/10)

 

 

X