ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Τα επόμενα βήματα του Τομ Παπαδόπουλου

Τα επόμενα βήματα του Τομ Παπαδόπουλου

Αυτές είναι οι επόμενες κινήσεις που θα τον χρίσουν το απόλυτο αφεντικό της κυανόλευκης ΠΑΕ

Ο άνθρωπος που θα ηγηθεί διοικητικά του Ηρακλή τα επόμενα χρόνια και αυτός που θα αποτελέσει το νέο μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ είναι από χθες ουσιαστικά ο Τομ Παπαδόπουλος. 

 

Ο ελληνοαμερικανός επιχειρηματίας κατάφερε παρότι δεν ήταν ο πρώτος που ενδιαφέρθηκε να αναλάβει τις τύχες της ομάδας, να… προσπεράσει τον Καρίμ Σορούρ και να τον κερδίσει στο νήμα. Καταθέτοντας έναν άρτιο φάκελο και καταβάλλοντας παράλληλα το ποσό των 320.000 ευρώ για την κάλυψη του μετοχικού κεφαλαίου. Εν αντιθέσει με τον αιγύπτιο επιχειρηματία που κίνησε νωρίτερα τις διαδικασίες όμως χθες «κόπηκε» από την ΕΕΑ και τέθηκε εκτός… παιχνιδιού.

 

Πώς έχει όμως η κατάσταση από εδώ και πέρα;

 

Αρχικά σήμερα θα ανοιχτεί ο νέος τραπεζικός λογαριασμός της ΠΑΕ, στον οποίο θα φανούν τα χρήματα που έχει καταθέσει ο κ. Παπαδόπουλος.

 

Στην συνέχεια θα υπάρξει σύγκληση γενικής συνέλευσης όπου λογικά θα ανακοινωθεί  και το νέο διοικητικό συμβούλιο. Με τον Τομ Παπαδόπουλο να αναλαμβάνει όπως όλα δείχνουν το ρόλο του διευθύνοντος συμβούλου και τον Στάθη Καραντώνη αυτόν του προέδρου.

 

Ηδη και σύμφωνα με τις πληροφορίες της «Μ» ο ελληνοαμερικανός επιχειρηματίας σκέφτεται με ποια πρόσωπα θα στελεχώσει τη διοίκηση, με επιθυμία του να είναι η διατήρηση εκεί παλαίμαχων παικτών και γενικότερα ανθρώπων που γνωρίζουν τα του Ηρακλή. Για αυτό το λόγο άλλωστε ο κ. Παπαδόπουλος θα βρίσκεται από σήμερα στη Θεσσαλονίκη.

 

X