ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Τα δεδομένα στην υπόθεση ΠΑΟΚ-Κεσέρου

Τα δεδομένα στην υπόθεση ΠΑΟΚ-Κεσέρου

Πλήρης επιβεβαίωση της «Μ» καθώς οι άνθρωποι του Δικεφάλου συζητούν με τους ομολόγους τους στην Λουντογκόρετς για τον Ρουμάνο φορ

 

Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται από χθες και πάλι στην Ολλανδία για το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας, ενώ σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι διαβουλεύσεις των επιτελών του Δικεφάλου για την ενίσχυση της ομάδας στην επίθεση και στο αριστερό άκρο της άμυνας.

 

Την περασμένη Παρασκευή (6/7) η «Μ» είχε αποκαλύψει πως στο κάδρο του ΠΑΟΚ επανήλθε ο 31χρονος Ρουμάνος επιθετικός Κλαούντιου Κεσέρου, ο οποίος έχει συμβόλαιο με την βουλγαρική Λουντογκόρετς για δύο ακόμη χρόνια. Για το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τον Κεσέρου, υπήρξε επιβεβαίωση από εκπροσώπους του Δικεφάλου και οι επαφές βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο.

 

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες της «Μ», στο συμβόλαιο του Κλαούντιου Κεσέρου, υπάρχει buy out, δηλαδή οψιόν αγοράς. Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με την διοίκηση της Λουντογκόρετς για να αποκτήσει τον Κεσέρου, καταβάλλοντας το ποσό το οποίο αντιστοιχεί (κατά αναλογία) στην ρήτρα του. Παράλληλα όμως, υπάρχει και ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας με τον Κεσέρου. Ο Λουτσέσκου τον γνωρίζει πολύ καλά, συζητά μαζί του, του δείχνει πως τον θέλει στον ΠΑΟΚ και τον υπολογίζει στα πλάνα του.

 

Όλα αυτά τα στοιχεία και κυρίως η επιβεβαίωση από τον ΠΑΟΚ, οδηγούν στο συμπέρασμα πως οι επαφές για τον Κεσέρου είναι προχωρημένες και πολύ σύντομα θα έχουμε εξελίξεις.

X