ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Τα δεδομένα για την παραμονή του Ούγκο Σόουζα

Τα δεδομένα για την παραμονή του Ούγκο Σόουζα

Προτεραιότητα του Πορτογάλου αμυντικού παραμένει ο Αρης, περιμένει όμως το τελικό ραντεβού με τον Θόδωρο Καρυπίδη

Ανάμεσα στα συμβόλαια που λήγουν τον επόμενο μήνα βρίσκεται κι αυτό του Ούγκο Σόουζα.  Συγκριτικά με άλλες περιπτώσεις (βλ. Τζανακάκης πχ), τη δική του ο Θόδωρος Καρυπίδης την έχει χειριστεί διαφορετικά. Από την άποψη ότι έχει γίνει μια καταρχήν κουβέντα ώστε να διαπιστωθούν οι προθέσεις των δύο πλευρών.

 

Άσχετα αν στην πρώτη προσπάθεια που έγινε διαπιστώθηκε ότι υπάρχει διαφορά η οποία έχει φρενάρει και τις εξελίξεις για την παραμονή του παίκτη στην ομάδα, φουντώνοντας παράλληλα τα σενάρια που τον θέλουν να επιστρέφει στο Βέλγιο και στην Μπέβερεν. 

 

Ο Πορτογάλος αμυντικός ωστόσο έχει ξεκαθαρίσει, τόσο στο περιβάλλον του όσο και στις κουβέντες που έκανε με φιλάθλους της ομάδας στη Χαλκιδική –βρέθηκε την Πρωτομαγιά- ότι προτεραιότητα του είναι ο Αρης και προτού μπει σε διαδικασία να μιλήσει με άλλες ομάδες θα περιμένει από τον Θόδωρο Καρυπίδη το τελικό τους ραντεβού. Η διαφορά που υπάρχει και βάζει φρένο στις συζητήσεις τους αφορά τη διαφορετική αντιμετώπιση που αιτείται ο παίκτης από τον πρόεδρο της Π.Α.Ε, σε ό,τι αφορά τη συνέπειά του, αλλά και στις υψηλές αμοιβές του για το νέο συμβόλαιο. Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να μπει αρκετό νερό στο κρασί των δύο, προκειμένου να μειωθεί η απόσταση και να υπάρχει τελικά κοινή πορεία.

 

X