ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Τα… χαστούκια έρχονται διαδοχικά

Τα… χαστούκια έρχονται διαδοχικά

Δεν κρίνεται συμφέρουσα προοπτική η ρύθμιση του χρέους στο Δημόσιο σε 24 και 30 δόσεις

 

Κάθε ημέρα και περισσότερο προβληματική γίνεται η κατάσταση στον Ηρακλή. Εκτός από τα χρέη που μεταφέρθηκαν από την προηγούμενη διοίκηση στη νυν, καθημερινά προκύπτουν και άλλες αποφάσεις που μόνο ευνοϊκές δεν είναι για τη διοίκηση του Θανάση Παπαδόπουλου.

 

Τελευταία είναι αυτή του υπουργείου Οικονομικών που πέρασε μέσω της Βουλής νομοσχέδιο για τη ρύθμιση των 120 δόσεων για οφειλές στο Δημόσιο, σε ΙΚΑ και Εφορία. Μόνο που τα νέα για τους κυανόλευκους δεν ήταν ευχάριστα ούτε σε αυτό το «μέτωπο», αφού οι δόσεις τελικά θα είναι 24 και 30. Πολύ λιγότερες σαφώς από αυτές που περίμεναν στη Μίκρα, προκειμένου να βάλουν σε μία σειρά τις οφειλές που υπάρχουν και να πληρώνουν μικρότερα ποσά σε μεγαλύτερο διάστημα.

 


Αυτό ισχυει για όλες τις ανώνυμες εταιρείες, ενώ όπως έγινε γνωστό για να μπει κάποιος στις 120 δόσεις πρέπει να ενταχθεί στον εξωδικαστικό μηχανισμό. Κάτι που σημαίνει ότι πρέπει να υπάρχει μία κερδοφόρα χρήση που στον Ηρακλή της νέας διοικητικής κατάστασης μετά την επιστροφή του στις επαγγελματικές κατηγορίες δεν υφίσταται. Προοπτική δηλαδή που ξεκάθαρα δεν είναι συμφέρουσα πολύ απλά γιατί αλλιώς είναι να… ξεπληρώνεις σε 120 και αλλιώς σε 24 ή και 30 δόσεις.

 

 

Εκτός ημερήσιας διάταξης το θέμα των 14 ομάδων

 


Αρνητικές είναι όμως οι πληροφορίες που έρχονται από την Αθήνα για το θέμα συμμετοχής 14 ομάδων στη νέα Super League, κάτι που θέλουν οι κυανόλευκοι για να αγωνιστούν σε αυτή και να μην υποβιβαστούν στη νέα Football League.

 


Παρότι ο υφυπουργός Αθλητισμού Γ. Βασιλειάδης, έριξε το... μπαλάκι στην ΕΠΟ για το θέμα της πιθανής αύξησης των ομάδων, στα θέματα της ημερήσιας διάταξης του ΔΣ της ΕΠΟ, που θα γίνει την επόμενη Τετάρτη, τέτοιο θέμα δεν περιλαμβάνεται. Κάτι που σημαίνει ότι η ΕΠΟ δεν προτίθεται να το συζητήσει...

 

 

 

 

 

 

 

X