ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Στροφή Αρη σε Γερμανό τεχνικό

Στροφή Αρη σε Γερμανό τεχνικό

Ο Αγγελος Χαριστέας ξεκινά συνομιλίες με Γερμανό προπονητή με τον οποίο έχει συνεργαστεί στο παρελθόν

Η “παύση συνομιλιών” με τον Γκούτι, για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας των “κιτρινόμαυρων”, οδηγεί τον Αγγελο Χαριστέα σε διαφορετική επιλογή. Στο βασικό… πλάνο μπήκε Γερμανός προπονητής με τον οποίο ο διευθυντής ποδοσφαιρικού τμήματος ανοίγει δίαυλο επικοινωνίας.

 

Στο ενδεχόμενο κατά το οποίο “στράβωνε” η κατάσταση με τον 43χρονο προπονητή και πάλαι ποτέ αστέρα της Ρεάλ Μαδρίτης, ο Χαριστέας είχε στη διάθεσή του εναλλακτικές λύσεις. Μία εκ των οποίων είναι θέμα να ενεργοποιήσει, καθώς την είχε υπόψη του, έχοντας ήδη ενημερώσει σχετικά τον Θόδωρο Καρυπίδη. Πρόκειται, λοιπόν, για Γερμανό τεχνικό του οποίου τις ικανότητες και γνωρίζει και εκτιμά, καθώς οι δυο τους είχαν συνεργαστεί στο παρελθόν.

 

Αξίζει να σημειωθεί πως την επομένη της αναμέτρησης στον Βόλο και την αποχώρηση του Σάββα Παντελίδη, προτάθηκαν δεκάδες ονόματα. Τα περισσότερα απορρίφθηκαν και λίγα ήταν εκείνα με τα οποία υπήρξε επικοινωνία και διάθεση για συνεργασία. Ο Γκούτι ήταν, πράγματι, η βασική επιλογή, ωστόσο το ενδιαφέρον φαίνεται ότι σταμάτησε… χθες, εκτός αν σημειωθεί γεφύρωση του χάσματος, το οποίο στην παρούσα φάση είναι δύσκολο έως απίθανο να συμβεί.

 

Οι άνθρωποι της ΠΑΕ έδωσαν ξεκάθαρη προτεραιότητα στην ισπανική αγορά, εξαιτίας της μορφής, που έχει το “κιτρινόμαυρο” ρόστερ και η οποία παλιότερα έφερε… αποτελέσματα. Στην Αλκμήνης εξακολουθούν να πιστεύουν ότι το ισπανικό μοντέλο ταιριάζει στην ομάδα, γι’ αυτό και μπήκαν στη διαδικασία να ασχοληθούν με τεχνικούς από τη συγκεκριμένη χώρα. Από σήμερα, όμως, στην επικαιρότητα θα υπάρχει και Γερμανός με τον οποίο αναμένεται και να ανοίξει κύκλος συζητήσεων και βασικός άξονας των διαπραγματεύσεων θα είναι ο Αγγελος Χαριστέας.

 

* Από την έντυπη έκδοση της Metrosport

X