ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Στους ΑΝΕΛ ο Αριστείδης Φωκάς

Στους ΑΝΕΛ ο Αριστείδης Φωκάς

Ο Πάνος Καμμένος ανακοίνωσε την προσχώρηση του Θεσσαλονικιού βουλευτή στην κοινοβουλευτική ομάδα των Ανεξαρτήτων Ελλήνων

Στην Κοινοβουλευτική Ομάδα των Ανεξαρτήτων Ελλήνων προσχώρησε το πρωί της Τρίτης ο ανεξάρτητος βουλευτής, προερχόμενος από την  Ένωση Κεντρώων, Αριστείδης Φωκάς.Την εξέλιξη αυτή ανακοίνωσε ο ίδιος ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος, μετά την συνάντηση που είχε με τον κ. Φωκά στη Βουλή.

 

Αυτήν την στιγμή, η κοινοβουλευτική ομάδα των ΑΝΕΛ αποτελείται από έξι βουλευτές και ο Πάνος Καμμένος απέκτησε το «μαξιλαράκι ασφαλείας» που χρειαζόταν, προκειμένου να διατηρήσει την ομάδα εφόσον χρειαστεί να διαγράψει έναν ακόμα βουλευτή του.«Θα δώσουμε μάχη με τους Ανεξάρτητους Ελληνες από εδώ και πέρα», είπε ο κύριος Φωκάς.

 

«Καλωσορίζω τον κύριο Φωκά στους Ανεξάρτητους Έλληνες. Είναι μαχητικός βουλευτής και θέλω να σας πω ότι μέχρι την Κυριακή δεν είχαμε μιλήσει ποτέ, αλλά είμαι ιδιαίτερα ευτυχής που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα να αντισταθούμε απέναντι στην συμπολίτευση και την αντιπολίτευση», δήλωσε ο Πάνος Καμμένος και ευχήθηκε «Καλώς ήρθες και καλή δύναμη». Λίγο αργότερα, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Twitter, ενημέρωσε τους ακολούθους του για την εξέλιξη αυτή.

 

«Καλωσορίζουμε τον Βουλευτή Β Θεσσαλονίκης Αριστείδη Φωκά στην Κοινοβουλευτική ομάδα των Ανεξάρτητων Ελλήνων» έγραψε ο Πάνος Καμμένος.

X