ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Στον ΑΟ Χανιά ο Σούλης Παπαδόπουλος

Στον ΑΟ Χανιά ο Σούλης Παπαδόπουλος

Την πρόσληψη του Σούλη Παπαδόπουλου ανακοίνωσε επίσημα το Σάββατο (5/7) ο ΑΟ Χανιά.

Την πρόσληψη του Σούλη Παπαδόπουλου για τη θέση του προπονητή ανακοίνωσε επίσημα σήμερα (5/7) ο ΑΟ Χανιά.

 

Ο 47χρονος πρώην προπονητής του Άρη, θα είναι κάτοικος Χανίων καθώς σήμερα (5/7) η χανιώτικη ΠΑΕ ανακοίνωσε επίσημα την πρόσληψη του.


Η ανακοίνωση του ΑΟ Χανιά«Η Π.Α.Ε ΑΟ Χανιά ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Σούλη Παπαδόπουλο. Ο Έλληνας τεχνικός υπέγραψε το πρωί του Σαββάτου (5/7) στα γραφεία της ομάδας το νέο του συμβόλαιο και έκανε και τις πρώτες του δηλώσεις».

 

Μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας, ο Σούλης Παπαδόπουλος, δήλωσε:«Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση των Χανίων για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπό μου, αυτό που με έκανε να έρθω στην ομάδα του ΑΟ Χανιά είναι το ενδιαφέρον που μου έδειξαν. Εδώ και πολλές μέρες έχουν γίνει πάρα πολλές συζητήσεις και συναντήσεις στην Αθήνα, στον Πειραιά, αλλά και εδώ στην Κρήτη. Σίγουρα θα χρειαστεί πάρα πολύ δουλειά, τόσο από τη δική μου πλευρά όσο και των συνεργατών μου, για να πετύχουμε τους στόχους. Αυτό που μπορώ να υποσχεθώ, είναι ότι θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό, όπως έκανα και σε όλες τις προηγούμενες ομάδες που συνεργάστηκα, έτσι ώστε όταν φύγω από εδώ να είναι όλοι ευχαριστημένοι. Επειδή θα αναρωτιούνται αρκετοί γιατί διάλεξα ομάδα της footballleague θα πρέπει να ξέρουν ότι για μένα αυτό που μετράει είναι το ενδιαφέρον που μου δείχνουν οι ομάδες και πόσο με θέλουν πραγματικά, κάτι που έγινε και με τις προηγούμενες ομάδες που συνεργάστηκα. Ο κόσμος επίσης να ξέρει ότι έχουν ήδη κλείσει κάποιες μεταγραφές όπως έχουν γίνει και ανανεώσεις ποδοσφαιριστών, καθώς όλο αυτό το διάστημα υπήρχε επικοινωνία με τη διοίκηση σε θέματα σχεδιασμού της ομάδας. Το φετινό πρωτάθλημα να γνωρίζουν όλοι δεν θα έχει σχέση με το περσινό καθώς θα είναι πιο ανταγωνιστικό».

X