ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Στον «αέρα» ο Αιγινιακός, αβεβαιότητα για την επόμενη μέρα

Στον «αέρα» ο Αιγινιακός, αβεβαιότητα για την επόμενη μέρα

Θολό τοπίο για το μέλλον της ομάδας της Πιερίας φέρνει η επιστροφή στις ερασιτεχνικές κατηγορίες.

Αβέβαιο είναι το μέλλον του Αιγινιακού. Οπως έχει ήδη καταγραφεί, ο υποβιβασμός στην ερασιτεχνική Γ’ Εθνική και η διάλυση της ΠΑΕ φέρνει στο προσκήνιο τον Ερασιτέχνη, ο οποίος, όμως, είναι εξαιρετικά αμφίβολο αν διαθέτει τα οικονομικά εχέγγυα και τις δυνατότητες να κατεβάσει την ομάδα στην κατηγορία.

 

Τα έξοδα θεωρούνται πολλά, τα έσοδα είναι ελάχιστα, ενώ στα μείον επιβάλλεται να συνυπολογιστεί πως πρέπει να φτιαχτεί μια ομάδα από το μηδέν. Σύμφωνα με πληροφορίες, εντός της εβδομάδας αναμένεται να συνεδριάσει το δ.σ. προκειμένου να τεθεί το θέμα επί τάπητος και να συζητηθούν λύσεις, ωστόσο, χωρίς την παρουσία ενός βασικού χορηγού, ο οποίος θα συνδράμει γενναία στο οικονομικό κομμάτι, τα πράγματα φαντάζουν πολύ δύσκολα.

 

Δόξα Θεολόγου: Συνεχίζει με Γκόλφο

 

Με τον Βασίλη Γκόλφο στο «τιμόνι» θα πορευθεί και τη νέα χρονιά στη Γ’ Εθνική η Δόξα Θεολόγου. Τη συμφωνία ανάμεσα στην ομάδα της Θάσου και τον έμπειρο τεχνικό γνωστοποίησε ο πρόεδρος Φίλιππος Καλαϊτζής με ανάρτηση σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

 

ΠΑΣ Φλώρινα: Επικυρώθηκε το φιλικό με την Σκεντέρμπεου

 

«Σφραγίστηκε» και τυπικά η διεξαγωγή του φιλικού αγώνα που είχαν στα σκαριά οι άνθρωποι της νεοφώτιστης Φλώρινας απέναντι στην Κ19 της αλβανικής Σκεντέρμπεου. Το διεθνές φιλικό θα διεξαχθεί την Τετάρτη στις 6 μ.μ. και θα αποτελέσει μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία για τον τεχνικό Θεόδωρο Γλούφτση να «τσεκάρει», μεταξύ άλλων, και τους ποδοσφαιριστές της Σκεντέρμπεου ενόψει της συμμετοχής της Φλώρινας στη Γ’ Εθνική της νέας σεζόν.

 

***Από την έντυπη έκδοση της «Metrosport» (2/6)

X