ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Ο Στόιαν Βράνιες και το... μπάχαλο

Ο Στόιαν Βράνιες και το... μπάχαλο

Στα 32 του ο διεθνής Βόσνιος μέσος, αδελφός του Όγκνιεν Βράνιες που αγωνίστηκε στην Α.Ε.Κ., προτάθηκε στον Ηρακλή και βρίσκεται στο στόχαστρό του.

Το όνομα του Στόιαν Βράνιες μονοπώλησε το ενδιαφέρον μεταγραφικά χθες για τον Ηρακλή. Θα συνεχίσει ωστόσο να απασχολεί τους «κυανόλευκους». Για την περιπτωσή του πάντως το τελικό συμπέρασμα είναι πως επικρατεί... μπάχαλο!

 

Στα 32 του ο διεθνής Βόσνιος μέσος, αδελφός του Όγκνιεν Βράνιες που αγωνίστηκε στην Α.Ε.Κ., προτάθηκε στον Ηρακλή και βρίσκεται στο στόχαστρό του. Από την πατρίδα του στην ιστοσελίδα www.sportske.ba μετέφεραν πως έχει δεχθεί πρόταση από τους «κυανόλευκους» την οποία είναι πιθανό να δεχθεί. Το όλο θέμα «έπαιξε δυνατά» από το μεσημέρι.

 

Το πολύ γεμάτο και καλό βιογραφικό του Βράνιες (Βοσνία: Μπόρατς Μπάνια Λούκα, Ρουμανία: Παντούρι, Κλουζ, Σερβία: Βοϊβοντίνα, Πολωνία: Λέχια Γκντάνσκι, Λέγκια Βαρσοβίας, Πιαστ Γκλίβιτσε) όπως και το γεγονός πως είναι ενεργός στη Ζελέζνιτσαρ του Σαράγεβο, δημιουργούν ελκυστικό προφίλ.

 

Το απόγευμα ωστόσο με διαρροή τους από τη Μίκρα οι «κυανόλευκοι» διέψευδαν ότι είναι πολύ κοντά σε συμφωνία με τον Βράνιες, υπογραμμίζοντας μάλιστα: «Δεν υπάρχει συμφωνία. Δεν υπάρχει θέμα με τον Βράνιες. Δεν έπαιξε ποτέ το όνομά του».

 

Κι όμως είναι πολύ κοντά

Κι αν η διαρροή από πλευράς Π.Α.Ε. λίγο-πολύ εύλογα οδηγεί σε «τέλος» της περαιτέρω ενασχόλησης με την υπόθεσή του, το βράδυ σύμφωνα με άλλες πληροφορίες ο Ηρακλής παρέμενε πολύ κοντά στην απόκτησή του!

 

Μάλιστα οι συγκεκριμένες πηγές επιβεβαίωναν το ρεπορτάζ των Βόσνιων (www.sportske.ba) που υπογράμμιζαν πως η Ζελέζνιτσαρ αναμένεται να αφήσει ελεύθερο τον Βράνιες για να «απαλλαγεί» από το «βαρύ» συμβόλαιό του και ο παίκτης οδεύει προς τον Ηρακλή, κάτι που μπορεί να τελειώσει θετικά σύντομα!

X