ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

«Στόχος να ξαναφτάσει ο Ηρακλής εκεί που αξίζει» (audio)

«Στόχος να ξαναφτάσει ο Ηρακλής εκεί που αξίζει» (audio)

Ο Γιάννης Γκαγκαλούδης μίλησε στο Metropolis 95,5 και τοποθετήθηκε για τους στόχους που έχει με τη νέα του ομάδα

Στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο καλαθοσφαιριστής του Ηρακλή, Γιάννης Γκαγκαλούδης και αναφέρθηκε στους στόχους του με την ομάδα, αλλά και στο πότε σκοπεύει να σταματήσει το μπάσκετ, αφού πλέον έχει συμπληρώσει το 38ο έτος της ζωής του.


Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιάννη Γκαγκαλούδη:

 

Για το πώς θα ήταν αν δεν είχε την «τρέλα» του εντός γηπέδων: «Κανείς δεν ξέρει πως θα ήμουν, ούτε εγώ πραγματικά. Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι έτσι επέλεξα να είμαι σαν αθλητής. Με τα στραβά μου και τα καλά μου. Είμαι ευχαριστημένος με την καριέρα που έχω κάνει. Θα μπορούσα να κάνω και άλλα πράγματα, αλλά είμαι ευχαριστημένος. Όσο μεγαλώνουμε καταλαβαίνουμε και άλλα πράγματα».

 

Για τους στόχους του: «Είμαι 38 με την ταυτότητα. Πραγματικά έχω πει ότι θα σταματήσω να παίζω όταν δεν θα είμαι καλά και θα γίνομαι περίγελος μέσα στο γήπεδο. Όσο αντέχουν τα πόδια μου, οι στόχοι μου είναι υψηλοί και γι’ αυτό επέλεξα να φύγω από το σπίτι μου και να έρθω σε μια ιστορική ομάδα. Ο στόχος είναι να επανέλθει εκεί που αξίζει η ομάδα, γι’ αυτό ανεβαίνω και αυτό θέλω. Όλοι μας αυτό θέλουμε».

 

Για το δώρο που πήρε στα γενέθλιά του: «Το φιλί και η αγκαλιά από την κόρη μου ήταν το καλύτερο δώρο γενεθλίων που πήρα».

 

Ακούστε τα όσα είπε ο Γιάννης Γκαγκαλούδης στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα»

X