ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Στόχος, η οικονομική εξυγίανση στον Απόλλωνα

Στόχος, η οικονομική εξυγίανση στον Απόλλωνα

Ο Απόλλων Πόντου καλείται να μπει σε καθεστώς μνημονίου προκειμένου να ισορροπήσει τα οικονομικά του

Για τον Απόλλωνα η συμμετοχή στη Super League 2 δίνει τη δυνατότητα για οικονομική εξυγίανση μετά από μια πολύ δύσκολη διετία, κατά την οποία το χρέος μεγάλωσε και το άνοιγμα πλέον είναι σε υψηλά επίπεδα.

 

Δεν είναι σαφές αυτή τη στιγμή πόσα είναι τα χρήματα που οφείλει η ΠΑΕ, άλλωστε αυτό είναι κάτι που μπορεί να μεταβληθεί ανάλοφγα και με τις συμφωνίες που μπορούν να γίνουν.

 

Το σημαντικό είναι ότι ο Απόλλων με το σπαθί του κέρδισε μια θέση στο δεύτερο τη τάξει επαγγελματικό πρωτάθλημα, το οποίο του δίνει τη δυνατότητα να λάβει αρκετά έσοδα (με βάση όσα έχουν συμφωνηθεί περί τα 2 εκατομμύρια για 2 χρόνια) και τα οποία θα βοηθήσουν στην οικονομική εξυγίανση της εταιρίας.

 

Αυτός (πρέπει να) είναι και ο βασικός στόχος. Σε δύο χρόνια στην ΠΑΕ να έχει επιστρέψει η ομαλότητα και να μην υπάρχει το παραμικρό χρέος. Αυτό προϋποθέτει βέβαια ότι δε θα γίνουν σπατάλες, ότι τα συμβόλαια θα είναι πιο μικρά και ότι θα υπάρξει ένα… μικρό καθεστώς μνημονίου.

 

Με δεδομένο πάντως και το ότι μπορούν να γίνουν καλές επιλογές στο ρόστερ, αλλα΄και να διατηρηθεί ο βασικός κορμός, ώστε να μη χαθεί η ομοιογένεια.

X