ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

«Στόχος ο Αριστοτέλης του χρόνου να είναι στην Α΄κατηγορία»

«Στόχος ο Αριστοτέλης του χρόνου να είναι στην Α΄κατηγορία»

Για τους λόγους που συνέχισε την καριέρα του στον Αριστοτέλη, αλλά και τις δικές του φιλοδοξίες μίλησε στο metrosport.gr ο Πάνος Γαβριήλ

 

Ο Πάνος Γαβριήλ μίλησε αποκλειστικά στο metrosport.gr για τους στόχους του Αριστοτέλη, το θέμα του γηπέδου, αλλά και τις δικές του φιλοδοξίες.

 

Αναλυτικά όσα είπε:

 

Ποιοί ήταν οι λόγοι που σε ώθησαν να συνεχίσεις την καριέρα σου στον Αριστοτέλη;

 

«Μετά από επτά γεμάτες χρονιές στην Α΄ κατηγορία αναζητούσα μια νέα πρόκληση. Όταν μου έγινε η πρόταση από τον Αριστοτέλη θεώρησα ότι ήταν η ευκαιρία να πανηγυρίσω μία άνοδο. Αυτός ήταν και ο βασικός λόγος που με οδήγησε να παίξω για πρώτη φορά στην Β΄ κατηγορία».

 

Ποιοί είναι οι στόχοι της ομάδας;

«Φέτος ο στόχος της ομάδας είναι η άνοδος, κατά προτίμηση με πρωτιά στον όμιλο και η δημιουργία ενός κορμού που του χρόνου θα μπορεί να σταθεί αξιόλογα και στην Α΄ κατηγορία. Έχουμε δημιουργήσει ένα δεμένο σύνολο από ποιοτικούς και έμπειρους ποδοσφαιριστές γι΄ αυτό πιστεύω ότι οι στόχοι μας θα επιτευχθούν»

 

 

Πόσο βοήθησε η ανακατασκευή του γηπέδου;

 

«Το γήπεδο φέτος μετά την ανακατασκευή του είναι σε πολύ καλή κατάσταση και είναι σχεδόν ιδανικό για τους αθλητές, ωστόσο το γεγονός ότι προπονούνται τόσες πολλές ομάδες περιορίζει την ποιότητα των προπονήσεων κυρίως στο κομμάτι της τακτικής. Βέβαια το πρόβλημα αυτό είναι δύσκολο να επιλυθεί καθώς το γήπεδο παραμένει το μοναδικό Δημοτικό στην Καλαμαριά».

 

Ποιες είναι οι δικές σου φιλοδοξίες;

 

«Οι προσωπικές μου φιλοδοξίες είναι να αγωνίζομαι σε ομάδες με καλό κλίμα, κοντά στο σπίτι μου ώστε να μπορώ να συνδυάζω το ποδόσφαιρο με την εργασία μου. Φυσικά θεωρώ απαραίτητο η ομάδα στην οποία παίζω να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στην όμιλο της και να μπορεί να κερδίσει κάθε παιχνίδι».

X