ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Στο «ραντάρ» της Μπεσίκτας ο Πέλκας!

Στο «ραντάρ» της Μπεσίκτας ο Πέλκας!

Ανθρωπος της διοίκησης και ο επικεφαλής του τμήματος σκάουτινγκ της τουρκικής ομάδας «σκάνανραν» από κοντά τον 24χρονο μεσοεπιθετικό.

Για μία ακόμη φορά η Μπεσίκτας φρόντισε να στείλει απεσταλμένους της στην Ελλάδα για να δούνε από κοντά τον Δημήτρη Πέλκα.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Μ», άνθρωπος της διοίκησης του τουρκικού συλλόγου και ο επικεφαλής του τμήματος σκάουτινγκ «σκάναραν» από κοντά τον 24χρονο μεσοεπιθετικό. Μέχρι τώρα ο σύλλογος της Κωνσταντινούπολης έχει παρακολουθήσει τουλάχιστον τρεις φορές σε παιχνίδια του τον διεθνή άσο και είναι προφανές ότι έχει διαπιστώσει πως στον ΠΑΟΚ υπάρχει ένα λαβράκι.

 

Μία ακόμη λεπτομέρεια που έχει τη σημασία της είναι ότι οι άνθρωποι της Μπεσίκτας έχουν φροντίσει να αντλήσουν πληροφορίες από τον Μίκαελ Σκίμπε. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο Γερμανός Ομοσπονδιακός τεχνικός έχει περάσει τρεις σεζόν από τη γειτονική χώρα. ΤΟ 2011 και το 2015 από την Εσκίσεχιρσπορ και το 2012 από την Καραμπούκσπορ. Έχει διατηρήσει επαφές και μεταφέρει εντυπώσεις του από παίκτες που ξεχωρίζουν στα ελληνικά γήπεδα. Και ένας από αυτούς είναι ο Δημήτρης Πέλκας. Μέχρι στιγμής μετρά 27 συμμετοχές, 8 γκολ και 9 ασίστ και είναι σίγουρο ότι στο τέλος της περιόδου αρκετές ομάδες θα έρθουν να χτυπήσουν την πόρτα του ΠΑΟΚ.           

X