ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Στο προσκήνιο Μπένγκτσον, Σηφάκης

Στο προσκήνιο Μπένγκτσον, Σηφάκης

Το όνομα του Μιχάλη Σηφάκη έπεσε στο τραπέζι για τον ΠΑΟΚ και τους ανθρώπους του, όμως είναι σαφές πως υπάρχουν διάφορες τάσεις για αυτόν.

Το όνομα του Μιχάλη Σηφάκη έπεσε στο τραπέζι για τον ΠΑΟΚ και τους ανθρώπους του, όμως είναι σαφές πως υπάρχουν διάφορες τάσεις για αυτόν.

 

Ουσιαστικά ο Κρητικός τερματοφύλακας έχει μείνει χωρίς ομάδα μετά το αποτυχημένο πέρασμά του από το Περιστέρι και το κασέ του έχει πέσει αρκετά με αποτέλεσμα στον ΠΑΟΚ να σκέφτονται να τον αποκτήσουν έτσι ώστε να καλύψουν τις θέσεις.

 

Είναι μία κίνηση που εξαρτάται από αυτή του Ιτάνζ, για τον οποίο είναι σίγουροι στον ΠΑΟΚ πως θα έρθει άμεσα πρόταση από την Τουρκία για να πουληθεί εκεί.

 

Πάντως για τον Σηφάκη υπάρχουν διάφορες τάσεις στον ΠΑΟΚ και σίγουρα δεν υπερτερεί η θετική, κάτι που ισχύει και για τον Αλέξανδρο Τζόρβα ο οποίος φέρεται να είναι ένας από τους επικρατέστερους.

 

Αν δεν προχωρήσει τελικά καμία από τις δύο συγκεκριμένες περιπτώσεις για κάλυψη του Ιτάνζ, τότε ο ΠΑΟΚ θα κινηθεί στην αγορά του εξωτερικού για να δημιουργήσει μία καλή τριάδα.

 

Από την άλλη, υπάρχει και η σκέψη να υποστηριχτεί περισσότερο ο Γιακουμής για να δείξει τι μπορεί να καταφέρει παίρνοντας ευκαιρίες, μιας και τα τελευταία χρόνια έχει πάρει ελάχιστες. Πάντως στη προετοιμασία τα πήγε εξαιρετικά και ίσως αξίζει μιας ευκαιρίας.

 

 

Προτάθηκε ο Μπένγκτσον

 

 

Ένα από τα πολλά στόπερ που προτάθηκαν στον ΠΑΟΚ είναι ο Ράσμους Μπένγκτσον (φωτο), ο οποίος όμως έχει αξιόλογο βιογραφικό και καλή ηλικία.

 

Ο 28χρονος Σουηδός κεντρικός αμυντικός, με συμμετοχές στην εθνική ελπίδων της Σουηδίας, τα τελευταία χρόνια βγάζει το ψωμί του στην Ολλανδία με τη φανέλα της Τβέντε. Μάλιστα τα δύο τελευταία, έχει ρόλο βασικού ποδοσφαιριστή ξεπερνώντας τις 60 συμμετοχές και φτάνοντας τα 6 γκολ.

 

Ο Μπένγκτσον έχει άλλο ένα χρόνο συμβολαίου με την Τβέντε όμως δεν φαίνεται να είναι μία περίπτωση μακριά από τα νερά του ΠΑΟΚ αφού λέγεται πως μπορεί να αγοραστεί με 300 χιλιάδες ευρώ.

 

Ο υψηλόσωμος με 1,86 ύψος σέντερ μπακ, έχει κάποια στοιχεία από αυτά που αναζητά ο ΠΑΟΚ χωρίς ωστόσο να έχει διευκρινιστεί αν η περίπτωσή του είναι ψηλά στη λίστα.

 

Επί της ουσίας ο 28χρονος παίκτης της Τβέντε είναι μία από τις περιπτώσεις που θα μπορούσε να ασχοληθεί ο ΠΑΟΚ αυτό το καλοκαίρι και αν αυτό συμβεί θα φανεί στο άμεσο μέλλον.

X