ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Στο Παρίσι για ειδική θεραπεία ο Μίκαελ Σουμάχερ

Στο Παρίσι για ειδική θεραπεία ο Μίκαελ Σουμάχερ

Ο Γερμανός βετεράνος πιλότος της Formula 1 μεταφέρθηκε τη Δευτέρα το μεσημέρι με ασθενοφόρο από τη Γενεύη

Σε νοσοκομείο στο Παρίσι νοσηλεύεται από την Δευτερα (9/9) ο Μίκαελ Σουμάχερ.

 

Οπως αναφέρει η γαλλική εφημερίδα «Le Parisien», ο Γερμανός επτά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής της Formula 1 μεταφέρθηκε χθες στις 16.40 ώρα Ελλάδος στο νοσοκομείο «Ζορζ Πομπιντού» με ένα ασθενοφόρο από τη Γενεύη, όπου ζει με την οικογένειά του.

 

Κατά τη μεταφορά του με το φορείο, το πρόσωπο και το σώμα του ήταν καλυμμένα με ύφασμα, για να μη γίνει αντιληπτός. Επίσης, το φορείο συνόδευαν από το ασθενοφόρο μέχρι το κτίριο του νοσοκομείου τουλάχιστον δέκα άτομα.

 

Εκεί εισήχθη στην Καρδιοχειρουργική και Αγγειοχειρουργική κλινική του νοσοκομείου και θα υποβληθεί σε κυτταροθεραπεία από τον ειδικευμένο διάσημο καρδιοχειρουργό, Φιλίπ Μενασέ.

 

Ο Μενασέ είναι σπεσιαλίστας στην κυτταροθεραπεία σε περιπτώσεις ανεπάρκειας καρδιάς και ήταν ο πρώτος γιατρός που είχε κάνει το 2014 μεταμόσχευση εμβρυικών κυττάρων από ξένους δότες στην καρδιά ενός ασθενή, που είχε πάθει έμφραγμ

 

Οπως αναφέρουν οι Γάλλοι, ο 50χρονος πιλότος κάνει εδώ και μεγάλο διάστημα κυτταροθεραπεία, η οποία λειτουργεί αποτρεπτικά στις φλεγμονές, ενώ επισκέφθηκε αυτόν τον χρόνο άλλες δύο φορές το νοσοκομείο Ζορζ Πομπιντού στο πλαίσιο αυτής της αγωγής.

 

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η θεραπεία θα πραγματοποιηθεί σήμερα Τρίτη (10/9) και ο Σουμάχερ θα αποχωρήσει την Τετάρτη από το νοσοκομείο.

 

 

X