ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Η UNDER ARMOUR έχει τη λύση για το ΚΡΥΟ και τη ΒΡΟΧΗ της Θεσσαλονίκης!

Η UNDER ARMOUR έχει τη λύση για το ΚΡΥΟ και τη ΒΡΟΧΗ της Θεσσαλονίκης!

Είδαμε, δοκιμάσαμε, λατρέψαμε! Η επιλογή για την υπέροχη πόλη μας έχει ένα όνομα...

Η Θεσσαλονίκη δεν είναι μία ακόμα μεγαλούπολη. Είναι το σπίτι μας, το πάθος μας, η... δουλειά και η βόλτα μας.  Κάθε μέρα, όλες τις εποχές.

 

Έχει όμως και τις δυσκολίες της, κυρίως τον χειμώνα. Κρύο, χαμηλές θερμοκρασίες, υγρασία, βαρδάρης...

 

Το... πρόβλημα αυτό έρχεται να λύσει η UNDER ARMOUR με την επαναστατική και συνάμα σούπερ στιλάτη πρόταση της. Με τα ρούχα COLDGEAR και τη σειρά προϊόντων με την τεχνολογία STORM αποκτάμε τον απόλυτο σύμμαχο κόντρα στο κρύο και αυτό χωρίς  επιπρόσθετο όγκο ή βάρος. Πλέον απολαμβάνουμε την ομορφότερη πόλη με το ομορφότερο ντύσιμο...

 

 

Τι είναι αυτό, όμως που κάνουν τα ρούχα COLDGEAR να ξεχωρίζουν από τον ανταγωνισμό και ποιά τα πλεονεκτήματα της τεχνολογίας STORM;

 

   Ζέστη χωρίς επιπρόσθετο βάρος

 

 

Τα ρούχα COLDGEAR παγιδεύουν τη θερμότητα του σώματός και μας διατηρούν ζεστούς καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας. Έχουν ύφασμα διπλής στρώσης με το εσωτερικό του να διατηρεί τη θερμοκρασία και το εξωτερικό του να αναπνέει και να στεγνώνει γρήγορα.

 

To υλικό δεν επηρεάζει τη διαχείριση της υγρασίας. Αντιθέτως, αποβάλλει τον ιδρώτα καλύτερα από οποιοδήποτε άλλο ρούχο της αγοράς!

  

   Στεγνός  και το σώμα να αναπνέει 

 

 

Με τη σειρά τους, τα προϊόντα με τεχνολογία STORM, είναι εμποτισμένα με υλικό DWR (Durable Water Repellent) ώστε το νερό να γλιστρά από το ύφασμα, χωρίς να τα βρέχει. Παράλληλα, λόγω του ότι είναι εκπληκτικά ελαφριά, επιτρέπουν στο σώμα να αναπνέει.

 

 

Ο χειμώνας της Θεσσαλονίκης δεν πρέπει να αποτελεί εμπόδιο για να την απολαμβάνουμε όπως μας αξίζει. Όπως της αξίζει...

 

Η UNDER ARMOUR προσφέρει τη λύση και εμείς μπορούμε να απολαύσουμε τα προϊόντα COLDGEAR και STORM στο UA Brand House (Τσιμισκή 96).

 

X