ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Στο ίδιο μοτίβο για το αριστερό μπακ στον Αρη

Στο ίδιο μοτίβο για το αριστερό μπακ στον Αρη

Καμία εξέλιξη στο θέμα της συμφωνίας με αριστερό μπακ- Οι “κιτρινόμαυροι” συνεχίζουν την αναζήτηση

 

Στασιμότητα παρατηρείται, τις τελευταίες μέρες, όσον αφορά την υπόθεση αριστερού μπακ. Στην Αλκμήνης συνεχίζουν να ψάχνουν, αλλά μέχρι στιγμής οι έρευνες είναι... άκαρπες. Τα ονόματα, τα οποία προτείνονται είναι πολλά, αλλά οι “κιτρινόμαυροι” δεν έχουν καταλήξει στον παίκτη, που να πληρεί τα απαραίτητα κριτήρια.


Μετά τον Ιμπάνιες, οι Θεσσαλονικείς δεν ασχολήθηκαν “ζεστά” με κάποια άλλη αξιόλογη περίπτωση οπισθοφύλακα. Εξαίρεση αποτέλεσε ο Κασάδο, αλλά οι επιτελείς της ΠΑΕ ήθελαν κάποιον καλύτερο και σε καλύτερη τιμή, γιατί ο Ισπανός ζήτούσε τον “ουρανό με τ' άστρα”, προκειμένου να υπογράψει στον Αρη.

 

Η περίπτωση του πρώτου, τώρα, θεωρητικά απασχολεί μέχρι ο παίκτης να κλείσει σε άλλη ομάδα. Οι “κιτρινόμαυροι” διατηρούν κάποιες ελπίδες να τον πείσουν να φορέσει τα “κιτρινόμαυρα” και τις επόμενες ώρες ίσως κάνουν μία ακόμη απόπειρα, καθώς ο Αργεντινός δέχεται ασφυκτικό πρέσσινγκ από τον ΑΠΟΕΛ. Μάλιστα, τα σχετικά δημοσιεύματα του Τύπου έλεγαν ότι οι Κύπριοι είναι κοντά στην απόκτησή του.

 

Το γεγονός είναι, όμως, πως ο χρόνος κυλά και παρατηρείται δυστοκία, όσον αφορά τη συγκεκριμένη θέση, η οποία είναι νευραλγική. Οι Σάββας Παντελίδης και Ντίνος Διαμαντόπουλος συζήτησαν και για το εν λόγω ζήτημα, το οποίο εκκρεμεί, και αναμένονται οι επόμενες κινήσεις σε επίπεδο εντοπισμού και επαφών με άλλους στόχους. Ο Μιχάι Κορχούτ είναι ο μόνος διαθέσιμος στην παρούσα φάση και προσπαθεί να βρει τον καλό του εαυτό από τον οποίο, προς το παρόν... απέχει.

 

Οι εκτιμήσεις αναφέρουν ότι, εντός της εβδομάδας, οι επιτελείς της εταιρίας θα καταλήξουν στον καταλληλότερο αριστερό μπακ, ώστε να μπει στον ρυθμό της ομάδας, πριν το ευρωπαϊκό ματς με την ΑΕ Λεμεσού στο “Κλ. Βικελίδης”.


*Από την έντυπη έκδοση της Metrosport (14/7)
 

 

X