ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Στο Φώτη Μπαλτίδη οι ακαδημίες του Απόλλωνα με παλιές δόξες της ομάδας

Στο Φώτη Μπαλτίδη οι ακαδημίες του Απόλλωνα με παλιές δόξες της ομάδας

Επισημοποιήθηκε η συνεργασία του ερασιτέχνη με τον Φώτη Μπαλτίδη και την εταιρία Tipbet - Παλαίμαχοι του Απόλλωνα συστρατεύονται

Ανακοινώθηκε η συνεργασία του ερασιτέχνη Απόλλωνα με τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή της ομάδας Φώτη Μπαλτίδη και την στοιχηματική εταιρία «Tipbet», την οποία εκπροσωπεί στην Ελλάδα μαζί με τον πατέρα του, Τάκη.

 

Πρόκειται για μια νέα προσπάθεια στην οποία συστρατεύονται Απολλωνιστές και παλιές δόξες της ομάδας, όπως οι Ζήσης Τσέκος και Βασίλης Τραϊανόπουλος, μαζί και οι Νίκος Φράγκος, Σπύρος Ακρίβος, Τάσος Παπαδόπουλος,  ενώ το τιμ θα ενισχυθεί σημαντικά το επόμενο χρονικό διάστημα.  

 

Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής: 

 

«Καλωσορίζουμε στην οικογένεια του Μ.Γ.Σ.Κ. Απόλλωνα τον κ. Φώτη Μπαλτίδη και την εταιρεία Tipbet.gr. Ο κύριος Μπαλτίδης σε πλήρη συνεργασία με τον Απόλλωνα θα αναλάβει αρχικά την ακαδημία ποδοσφαίρου του Συλλόγου μας και θα υπάρξει ανανέωση σε όλους τους τομείς. Άμεσος συνέργατης του θα είναι το μέλος της διοίκησης του Απόλλωνα ο κ. Τάσος Παπαδόπουλος.

Στόχος και σκοπός της νέας αυτής προσπάθειας είναι να γίνει η ποδοσφαιρική ακαδημία  του Απόλλωνα, πρότυπο στην Θεσσαλονίκη, στην Β. Ελλάδα και σε ολόκληρη την χώρα! Στο νέο αυτό ξεκίνημα θα έχουμε μαζί μας τον κύριο Ζήση Τσέκο, στην θέση του Τεχνικού Διευθυντή, ένα όνομα με βαρύτητα στην ιστορία του Απόλλωνα αφού φόρεσε την φανέλα του σε 219 αγώνες και μάλιστα είναι ο τελευταίος ποδοσφαιριστής του Συλλόγου μας που αγωνίστηκε στην Εθνική Ελλάδος!

Ο κύριος Βασίλης Τραϊανόπουλος με σπουδαία συνεισφορά στον Απόλλωνα, αφού φόρεσε την κοκκινόμαυρη στολή για 7 χρόνια στην Α' εθνική, διατέλεσε και στον παρελθόν προπονητής για μια 8ετία στην Κ 20  και θα βοηθήσει με την πολύτιμη εμπειρία ως υπεύθυνος scouting και ο κυριος Νίκος Φράγκος, ένας σπουδαίος ποδοσφαιράνθρωπος  ως επιστημονικός σύμβουλος της ακαδημίας. O κύριος Σπύρος Ακρίβος ο οποίος σαν γενικός αρχηγός θα έχει άμεση συνεργασία με τον κ. Τσέκο και θα έχει την εποπτεία όλων των τμημάτων. Σε σύντομο χρονικό διάστημα θα ανακοινωθεί το προπονητικό team της ακαδημίας, η περίοδος και το μέρος της προετοιμασίας των αγωνιστικών τμημάτων.

Γίνε ένας από εμάς... Απόλλων είσαι!».   

X