ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Στο χέρι της Σκωτίας

Στο χέρι της Σκωτίας

Για το διπλό η Σκωτία

 

Φίλες και φίλοι γεια σας και καλό Σαββατοκύριακο. Είπα να κρατήσω και μερικά μικρά σημεία του 1,70 και 1,60 και πήγε η Μπεσικτάς και κόλλησε στο 2-2 και μάλιστα στην έδρα της. Η ομάδα που μας πλήρωσε στο Champions League, μας έστειλε αδιάβαστους, με την απόδοση πάντως που κατρακύλησε πάρα πολύ χαμηλά. Παιχνίδια Εθνικών ομάδων και πάλι εκεί θα δώσουμε την προσοχή μας, αλλά χωρίς να τρελαίνομαι ιδιαίτερα και συνιστώ να αποφύγετε τις ομάδες που έχουν καθαρίσει την πρόκριση.

 

Η Βοσνία μετά το δώρο που της έκανε η Εθνική μας ομάδα με την ισοπαλία με την Εσθονία κρατάει την τύχη στα χέρια της για την κατάκτηση της δεύτερης θέσης του ομίλου. Το Βέλγιο είναι εξαιρετικό σαν ομάδα δεν χαρίζεται σε κανέναν και για αυτό παραμένει φαβορί και σε αυτό το παιχνίδι. Επειδή η Βοσνία έχει μια αφέλεια στα παιχνίδια της θα προτιμήσω το over και όχι κάποιο σημείο.

 

H Σουηδία είναι αγκαλιά με την δεύτερη θέση στον πρώτο όμιλο και κάτω από προϋποθέσεις αν οι Γάλλοι συνεχίσουν να παρουσιάζουν τάσεις αυτοκτονίας μπορούν ακόμα να κατακτήσουν και την πρώτη θέση στον όμιλο. Φυσικά και ο άσσος έχει τον πρώτο λόγο αλλά με αφορμή την εμφάνιση του Λουξεμβούργου με την Γαλλία και το 0-0 που πήρε μέσα στο Παρίσι θεωρώ ότι το under είναι προκλητικό και το κρατάω.

 

Η Βουλγαρία είναι σκληρό καρύδι και έχει κάνει καλή πορεία στον πρώτο όμιλο αν και πάρα πολύ δύσκολα θα καταφέρει να πετύχει κάτι. Οι Γάλλοι μετά το 0-0 με το Λουξεμβούργο έδωσαν άλλο ενδιαφέρον στον όμιλο και θα πρέπει να σοβαρευτούν αρκετά αν θέλουν να κερδίσουν την Βουλγαρία που δεν χαρίζεται. Αξίζει να κρατήσω το ότι θα σκοράρουν και οι δυο ομάδες και τίποτε περισσότερο.

 

H Ελβετία έχοντας το απόλυτο με οκτώ νίκες σε ισάριθμους αγώνες δεν έχει παρά να κερδίσει την Ουγγαρία και να μετατρέψει το παιχνίδι σε γιορτή αφού απειλείται η πρώτη θέση από την Πορτογαλία που ακολουθεί με τρεις βαθμούς λιγότερους. Νίκη των Ελβετών βλέπω και μάλιστα πολλά γκολ στο παιχνίδι. Over.

 

Η Κύπρος έχει άριστες σχέσεις με την Ελλάδα σε όλα τα επίπεδα και να τα πράγματα εξελιχθούν καλά στο παιχνίδι που προηγείται πιο νωρίς ανάμεσα στην Βοσνία και το Βέλγιο δεν βλέπω άλλο αποτέλεσμα από το διπλό. Θα ποντάρω όπως κι αν έπαιζαν ταυτόχρονα τα δυο παιχνίδια, όχι στο διπλό, αλλά στο over αφού περιμένω να νικήσουμε μεν, αλλά με κάποιο σκορ όπως 1-2, 2-3, κλπ.

 

H Σλοβενία θα πρέπει να αισθάνεται ιδιαίτερα άτυχη για πολλούς λόγους. Στο τέλος του αγώνα με την Αγγλία έχασε το παιχνίδι ενώ ταυτόχρονα η Σκωτία πέτυχε το νικητήριο γκολ κόντρα στην Σλοβακία, αλλάζοντας τις ισορροπίες στον όμιλο και από αουτσάιντερ έγινε φαβορί . Να μην κερδίσει η Σλοβακία την Μάλτα είναι πάρα πολύ δύσκολο, οπότε η ομάδα που «καίγεται» για τη νίκη είναι η Σκωτία. Κρατάω με ρίσκο το διπλό.

 

H Νορβηγία έχει αποκλειστεί και υποδέχεται τη Βόρειο Ιρλανδία που έχει κατακτήσει την δεύτερη θέση του ομίλου. Οι φιλοξενούμενοι είναι πολύ σκληρή ομάδα και έχουν δεχθεί μόλις δυο γκολ μέχρι τώρα ενώ επιθετικά είναι εξαιρετικοί. Όσο ψηλότερα βαθμολογικά τόσο το καλύτερο για την Βόρειο Ιρλανδία πιστεύω ότι ποντάρω σωστά μια ομάδα φαβορί σε τιμή αουτσάιντερ και ας είναι σίγουρα δεύτερη.

 

Για το παιχνίδι της Φινλανδίας με την Τουρκία δεν είμαι σε θέση να γνωρίζω τι έχουν κάνει οι φιλοξενούμενοι στο παιχνίδι με την Ισλανδία για να έχω καλύτερη εικόνα. Οι Τούρκοι πάντως έχουν ένα συγκεκριμένο χαρακτηριστικό στα περισσότερα παιχνίδια τους. Και βάζουν και δέχονται γκολ οπότε είναι πολύ πιθανό να δούμε γκολ στο παιχνίδι.

 

To be continued…

 

Πρώτη πρόταση

ΣΛΟΒΕΝΙΑ – ΣΚΩΤΙΑ       2

ΝΟΡΒΗΓΙΑ – Β. ΙΡΛΑΝΔΙΑ            2

 

Δεύτερη πρόταση

ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ – ΓΑΛΛΙΑ     G/G

ΕΛΒΕΤΙΑ – ΟΥΓΓΑΡΙΑ       OVER

ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ – ΤΟΥΡΚΙΑ OVER

 

Τρίτη πρόταση

ΒΟΣΝΙΑ & ΕΡΖ. – ΒΕΛΓΙΟ               OVER

ΣΟΥΗΔΙΑ – ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟ       UNDER

ΚΥΠΡΟΣ – ΕΛΛΑΔΑ          OVER

X