ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Στο Χ η Εσθονία, στο Χ η Ανδόρα, στο Χ και η Χιλή

Στο Χ η Εσθονία, στο Χ η Ανδόρα, στο Χ και η Χιλή

Εννοείται πως δεν θα είναι εύκολη η αποστολή της Λετονίας στην κόντρα της με την Ανδόρα και η ισοπαλία στο ζευγάρι, πληρώνει αδρά

 

Καλημέρα Θεσσαλονίκη μου, καλημέρα Μακεδονία μου… Μας δικαίωσε τελικά το σενάριο να μην χάσει το Βέλγιο στην Βοσνία και να βγάλει το διπλό η εθνική μας έτσι; Να χαρώ εγώ… Αντε, πάμε να καθαρίσουμε και το Γιβραλτάρ και να υποδεχθούμε τον αντίπαλό μας στα μπαράζ για να τον κανονίσουμε κι’ αυτόν όπως του αρμόζει…

Ξέχωρα από το ζευγάρι αυτό της εθνικής μας όμως, στο νέο κουπόνι έχουμε κι’ άλλες σπουδαίες αναμετρήσεις και επειδή έχουμε πολλά να πούμε για τα σημερινά και τα αυριανά παιχνίδια κι’ ς αρχίσουμε με τα φαβορί, εκεί όπου άσχετα με το αν αξίζουν οι αποδόσεις που φέρουν αυτά ή όχι, έχω επιλέξει τα εξής (με αστερίσκο τα… βαριά μου όπλα):

Σήμερα: Αυστραλία, Μορεϊρένσε, Ουέσκα (με μία απλή κάλυψη στο «Χ»…), Βέλγιο *, Ελλάδα*, Βουλγαρία, Ολλανδία (με κάλυψη στην ισοπαλία), Ουγγαρία, Πορτογαλία (με κάλυψη στο «Χ» εκεί οπωσδήποτε), Αργεντινή*,  Ουρουγουάη*, Παραγουάη*, Περού (αξίζει το ρίσκο), ΗΠΑ.

Αύριο: Ελ Ντάκλιε, Σούντουβα*, Κόγκε, Γρανάδα (με ρίσκο…), Νουμάνθια (με κάλυψη στο «Χ»), Κάντιθ, Ατλέτικο Παραναένσε, Μποταφόγκο, Κορίνθιανς*,  Ατλέτικο Τζούνιορ*, Τολούκα*.

Προσοχή εδώ, τα… «σκοτωμένα» φαβορί εννοείται πως δεν αξίζουν της προσοχής μας με τις αποδόσεις που φέρουν, εκεί θα κινηθούμε με ειδικά στοιχήματα…) ενώ στην Βραζιλία, ναι μεν οι έδρες δείχνουν να έχουν τον απόλυτο έλεγχο αλλά πολύ εύκολα μπορεί να γίνει η ζημιά… Αρα, απαιτείται εγκράτεια, αλίμονο, άλλωστε το Στοίχημα είπαμε, δεν σταματά εδώ…

Ας μπούμε στον τομέα και των ειδικών στοιχημάτων τώρα, εδώ όπου τα πολλά γκολ για μια ακόμη φορά, να έχουν τον πρώτο λόγο….

*** Ειδικά στοιχήματα Νο 1: Με το μενού των over αρχίζω και εδώ, ρίξτε μια καλή ματιά σήμερα στο Βέλγιο και στην Βουλγαρία και αύριο, στις Σούντουβα, Τολούκα.

Σε ό,τι αφορά στα Ν/G, γκρουπ ιδιαίτερα ενδιαφέρον αυτό προσέξτε, σημειώστε σήμερα τις Αυστραλία, Βέλγιο, Ελλάδα (με 4-0 εκεί σκορ), Ουγγαρία, Αργεντινή, Ουρουγουάη, Παραγουάη και ΗΠΑ και αύριο μετά, τις Ελ Ντάκλιε, Σμούχα, Σούντουβα (με 3-0 σκορ), Κάντιθ, Ατλέτικο Παραναένσε και Κορίνθιανς.

 

Τips:

*** Ειδικά στοιχήματα Νο 2: Από under μεριά τώρα, εδώ όπου υπάρχουν αξιόλογες επιλογές, μου αρέσουν πολύ σήμερα οι Αυστραλία (με 1-0 σκορ), Λετονία (με 0-0 και 1-1 σκορ), Ουγγαρία, Αργεντινή (με 0-2 σκορ), Ουρουγουάη (με 2-0 σκορ), Παραγουάη (με 1-0 και 2-0 σκορ), Παναμάς και ΗΠΑ (με 0-2 σκορ) και αύριο, οι Ελ Ντάκλιε  (με 1-0 σκορ), Σμούχα (με 0-0 σκορ), Κάντιθ (με 0-1 και 0-0 σκορ), Ατλέτικο Παραναένσε, Κορίνθιανς (με 1-0 σκορ), Αβαί (με 0-0 και 1-1 σκορ) και Γκρέμιο (με 1-0 και 1-1 σκορ).

 

Προτάσεις:

 

ΤΡΙΑΔΑ

ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟ – ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ                                            2 – OVER

ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ – ΒΟΛΙΒΙΑ                                                   N/G

ΠΑΡΑΓΟΥΑΗ – ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ                                              N/G

Τριάδα με διπλή (προσοχή, είναι δύο δελτία…). Ενα δελτίο δηλαδή με το διπλό της Βουλγαρίας και ένα με το over της. Ενδεικτικά, με 13 ευρώ σε κάθε δελτίο (σύνολο 26 ευρώ).

 

ΜΟΝΑ ΑΠΟΔΕΚΤΑ (ή 4-5-6)

ΣΑΜΡΟΚ ΡΟΒΕΡΣ – ΝΤΑΝΤΑΛΚ                                           Χ

ΚΟΥΛΤΟΥΡΑΛ ΛΕΟΝΕΣΑ – ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΧΙΧΟΝ                        Χ

ΒΡΑΖΙΛΙΑ – ΧΙΛΗ                                                            Χ

ΠΕΡΟΥ – ΚΟΛΟΜΒΙΑ                                                        1

ΣΜΟΥΧΑ – ΠΕΤΡΟΖΕΤ                                                       Χ

ΒΑΝΤΙ ΝΤΕΛΓΚΑ – ΑΛ ΝΑΣΡ ΚΑΪΡΟ                                     Χ

Εξι μονά αποδεκτά… Εναλλακτική επιλογή, ένα σύστημα 4-5-6 σημεία, σύνολο 22 στήλες… Ενδεικτικά, με 0,50 ευρώ τη στήλη…

 

ΜΟΝΑ ΑΠΟΔΕΚΤΑ (ή 4-5-6)

ΕΣΘΟΝΙΑ – ΒΟΣΝΙΑ-ΕΡΖΕΓΟΒΙΝΗ                                       Χ

ΛΕΤΟΝΙΑ – ΑΝΔΟΡΑ                                                         Χ

ΟΝΔΟΥΡΑ – ΜΕΞΙΚΟ                                                         Χ

ΠΑΝΑΜΑΣ – ΚΟΣΤΑ ΡΙΚΑ                                                  Χ

ΟΒΙΕΔΟ – ΤΕΝΕΡΙΦΗ                                                        Χ

ΛΟΡΚΑ – ΣΑΡΑΓΟΣΑ                                                         Χ

Εξι μονά αποδεκτά… Εναλλακτική επιλογή, ένα σύστημα 4-5-6 σημεία, σύνολο 22 στήλες… Ενδεικτικά, με 0,40 ευρώ τη στήλη…

 

Αλάτι & Πιπέρι:

*** Ειδικά στοιχήματα Νο 3 : Από G/G μεριά τέλος, για να κλείνουμε σιγά-σιγά, ξεχώρισα σήμερα τις περιπτώσεις των Φρέμαντ Αμάγκερ (με 1-1 σκορ), Εσθονία (με 1-1 και 2-2 σκορ), Ολλανδία (με 2-1 και 1-1 σκορ) και Κουλτουράλ Λεονέσα (με 1-1 και 2-2 σκορ) και αύριο πλέον, αυτές των Γρανάδα (με 1-2 και 1-1 σκορ), Νουμάνθια (με 2-1 και 1-1 σκορ), Οβιέδο (με 1-1 σκορ), Χιούστον (με 1-1 και 2-2 σκορ), Ατλέτικο Μινέιρο (με 1-1 σκορ) και χαράματα πλέον Τολούκα, με 2-1 εκεί για τελικό σκορ.

 

X