ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Στο Χ η Αζαξιό, στο Χ η Κονκαρνό, στο Χ και η Μπάρι…

Στο Χ η Αζαξιό, στο Χ η Κονκαρνό, στο Χ και η Μπάρι…

Σε καλή κατάσταση η Χέρτα, αξίζει το ποντάρισμα στον άσο της στην κόντρα της με την Μάιντζ…

Καλημέρα Θεσσαλονίκη μου, καλημέρα Μακεδονία μου… Τι ωραίο τριήμερο περάσαμε ε; Γεμάτο μαγικές στιγμές αλλά γιατί όχι και καλό χαρτζιλίκι. Είχαμε καιρό άλλωστε να χαρούμε ευρωπαϊκού επιπέδου στιγμές, τις περιμέναμε ανυπόμονα αυτές από πέρσι και η αλήθεια είναι ότι το Champions και το Europa League μας δικαίωσαν με το παραπάνω.

 

Με την Ρεάλ Μαδρίτης να βλέπει το χάρο με τα μάτια της αλλά στο τέλος να τα καταφέρνει (αν και τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμη καθώς στο Παρίσι θα περάσει δύσκολες στιγμές), με την Γιουβέντους να χάνει πέναλτι και την ευκαιρία να πάει το παιχνίδι στο 3-1 και μετά να βλέπει την Τότεναμ να φέρνει τα πάνω  κάτω και τις Λίβερπουλ, Μάντσεστερ Σίτι απλά να κάνουν περίπατο…

 

Λοιπόν, στο νέο κουπόνι πλέον το ενδιαφέρον μας εδώ όπου η πρώτη ανάγνωση, υπόσχεται πολλά το τετραήμερο που ακολουθεί. Με μια ψύχραιμη ματιά όμως, η αλήθεια είναι ότι το τοπίο είναι κάπως θολό όπερ πάει να πει ότι απαιτείται καλή δόση προσοχής (όπως πάντα άλλωστε…).

 

Σε ό,τι αφορά στο σημερινό πρόγραμμα τώρα, εννοείται πως δεν μπορώ να παραγνωρίσω το ότι υπάρχουν πολλές επιλογές και για αυτό το καταγράφω άλλωστε αλλά το θέμα είναι αν θα μας «βγουν» και οι αγαπημένες μας ισοπαλίες, ειδικά αυτές από Γαλλία –κλασσικά πράγματα- μεριά.

 

Ας αρχίσουμε όμως με τα φαβορί (εδώ όπου οι αποδόσεις προσέξτε σε πολλές περιπτώσεις δεν λένε την αλήθεια) και εκεί, άσχετα με το αν αξίζουν οι αποδόσεις που φέρουν αυτά ή όχι, έχω επιλέξει τα εξής (με αστερίσκο τα… βαριά μου όπλα):

 

Γκαζ Μέταν Μέντιας *, Ιντερ Ζάπρεζιτς (αξίζει το ρίσκο, προκλητική η απόδοση στο διπλό), Μπεσικτάς, Χάιντενχάιμ, Αλ Χιλάλ (με κάλυψη στο «Χ» εκεί οπωσδήποτε), Νόρτζελαντ, Νιμ *, Κονσολάτ, Ροντέζ Αβεριόν (με κάλυψη στο «Χ»), Φένλο  (με κάλυψη στην ισοπαλία), Αλμίρε Σίτι *, Χέλμοντ Σπορ, Ναϊμέγκεν, Καμπούρ, Σπορτ Μπόις, Χέρτα *, Σάμροκ Ρόβερς, Λέγκια Βαρσοβίας, Μονακό *, Ντάνταλκ *, Τσέλσι *, Εστουντιάντες (με μία απλή κάλυψη στο «Χ»…), Ράσινγκ Κλουμπ, Ουν. Τσίλε, Μπελγράνο (με μία δόση ρίσκου εδώ…) και τέλος, Μονάρκας *.

 

Τips :

*** Ειδικά στοιχήματα Νο 1 : Ας μπούμε στον τομέα των ειδικών στοιχημάτων τώρα, εδώ όπου τα πολλά γκολ, εννοείται πως έχουν τον πρώτο λόγο… Με τα Ν/G όμως αρχίζω οπότε σημειώστε τις περιπτώσεις των Γκαζ Μέταν Μέντιας (με 1-0 και 2-0 σκορ), Κρεμονέζε (με 0-0 σκορ), Ντάνταλκ (με 3-0 σκορ) και Τσέλσι (με 3-0 και 2-0 σκορ).

Εκπλήξεις ε; Λίγα πράγματα. Απλά σημειώστε τα «Χ» των Ασιούτι Σπορτ, Αλ Φέιχα, Νιόρ, Νέοι Αλκμααρ, Ντόρντρεχτ (μέχρι και στο διπλό μπορεί να πάει…), Τέλσταρ και τέλος, Λεγκανές.

 

Προτάσεις:

 

ΤΡΙΑΔΑ

ΓΚΑΖ ΜΕΤΑΝ – ΜΕΝΤΙΑΣ      1 – N/G

ΑΛΜΙΡΕ  ΣΙΤΙ  - ΓΚΟΟΥ ΑΧΕΝΤ ΙΓΚΛΣ         G/G

ΒΑΑΛΒΑΪΚ – ΚΑΜΠΟΥΡ        G/G

Τριάδα με διπλή (προσοχή, είναι δύο δελτία…). Ενα δελτίο δηλαδή με τον άσο της Γκαζ Μέταν Μέντιας και ένα με το Ν/G της. Ενδεικτικά, με 13 ευρώ σε κάθε δελτίο (σύνολο 26 ευρώ).

 

ΜΟΝΑ ΑΠΟΔΕΚΤΑ (ή 4-5-6)

ΑΛ ΡΑΕΝΤ – ΑΛ ΙΤΤΙΦΑΚ      Χ

ΒΑΛΕΝΣΙΕΝ – ΑΖΑΞΙΟ         Χ

ΜΠΟΥΛΟΝ – ΣΑΜΠΛΙ ΤΧΕΛΕ Χ

ΣΑΝΟ ΣΕΝΤ-ΓΚΡΑΤΙΕΝ – ΚΟΝΚΑΡΝΟ         Χ

ΧΕΡΤΑ – ΜΑΪΝΤΖ      1

ΚΡΕΜΟΝΕΖΕ – ΜΠΑΡΙ Χ

Εξι μονά αποδεκτά… Εναλλακτική επιλογή, ένα σύστημα 4-5-6 σημεία, σύνολο 22 στήλες… Ενδεικτικά, με 0,80 ευρώ τη στήλη…

 

ΜΟΝΑ ΑΠΟΔΕΚΤΑ (ή 4-5-6)

ΣΑΝΤΕΤΣΙΑ – ΚΟΡΟΝΑ ΚΙΕΛΤΣΕ      Χ

ΧΑΪΝΤΕΝΧΑΪΜ – ΜΠΟΧΟΥΜ  1

ΝΟΡΤΖΕΛΑΝΤ  - ΟΝΤΕΝΣΕ    1

ΜΠΟΥΡΓΚ ΠΕΡΟΝΑΣ – ΝΑΝΣΙ         Χ

ΚΟΝΣΟΛΑΤ  - ΛΥΩΝ ΝΤΟΥΤΣΕΡΕ     1

ΚΡΕΤΕΪΓ – ΛΑΒΑΛ      Χ

Εξι μονά αποδεκτά… Εναλλακτική επιλογή, ένα σύστημα 4-5-6 σημεία, σύνολο 22 στήλες… Ενδεικτικά, με 0,40 ευρώ τη στήλη…

 

Αλάτι & Πιπέρι:

*** Ειδικά στοιχήματα Νο 2 : Από G/G μεριά τέλος, για να κλείνουμε σιγά-σιγά, ξεχώρισα τις Σίδνεϊ Γ., Αλ Ράεντ (με 1-1 σκορ), Αλ Φέιχα, Σαντέτσια (με 1-1 σκορ), Μπεσικτάς (με 1-2 σκορ), Αλ Χιλάλ (με 1-2 και 1-1 σκορ), Νόρτζελαντ (με 2-1 σκορ), Βαλενσιέν (με 1-1 σκορ), Σολέ, Ροντέζ Αβεριόν (με 2-1 και 1-1 σκορ), Αλμίρε Σίτι (με 2-1 σκορ), Εμεν (με 2-1 και 1-1 σκορ), Χέλμοντ Σπορ (με 2-1 σκορ), Καμπούρ (με 1-2 σκορ), Σπορτ Μπόις (με 2-1 σκορ), Αντερλεχτ (με 1-1), Κορκ Σίτι (με 1-2 και 1-1 σκορ) και Χιρόνα αργότερα, με 1-1 εκεί σκορ.

 

X