ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Στο άγνωστο η οικονομική εξασφάλιση στον Ηρακλή

Στο άγνωστο η οικονομική εξασφάλιση στον Ηρακλή

Α.Φ.Μ. υπάρχουν, αλλά χρήματα για τη διαπραγμάτευση;

Το πολύ βασικό ερώτημα για την «επόμενη μέρα» στον ποδοσφαιρικό Ηρακλή, είναι η οικονομική εξασφάλιση. Να ξεκαθαρίσει δηλαδή πως υπάρχει ο άνθρωπος ή ομάδα ανθρώπων που θα χρηματοδοτήσουν την προσπάθεια. Ως τώρα παραμένει άγνωστο…

 

Ο χρόνος περνά αρνητικά για τον Ηρακλή. Η μετάβαση στο «αύριο», στη μετά-Παπαδόπουλου εποχή, μέσω νέου Α.Φ.Μ. δεν είναι εύκολη και απλή διαδικασία. Απαιτεί χρόνο ακόμη από τις διαπραγματεύσεις ως το deal, αλλά και μετά την επίτευξή του μια σειρά από κινήσεις που θα δημιουργήσουν συνθήκες… Ηρακλή. Πρωτίστως όμως χρειάζονται χρήματα.

 

Ένας ή μια ομάδα ανθρώπων που θα χρηματοδοτήσουν την προσπάθεια αρχικά σε επίπεδο διαπραγμάτευσης με την οποιαδήποτε άλλη ομάδα για τον Α.Φ.Μ., αλλά και θα μείνουν κοντά στην προσπάθεια στηρίζοντας την. Θα είναι εκ των πραγμάτων ένα από τα κορυφαία θέματα της σύσκεψης μεταξύ των φορέων το οικονομικό.

 

Άλλωστε φαίνεται από την αναζήτηση στην ποδοσφαιρική αγορά πως Α.Φ.Μ. υπάρχουν. Χρήματα όμως; Οι «κυανόλευκοι» αναμένεται να απευθυνθούν σε επιχειρηματίες, φίλους της ομάδας, που είχαν στηρίξει και πρόσφατα αντίστοιχες προσπάθειες προσδοκώντας να τους έχουν κοντά τους.

 

Ο χρόνος περνά αρνητικά όμως ακόμη και στις θεωρητικά διαθέσιμες επιλογές Α.Φ.Μ.. Για τις ομάδες που εμφανίζονται δεκτικές να διαπραγματευτούν, όσο ο χρόνος περνά χωρίς εξέλιξη, ωριμάζει η σκέψη να πορευθούν μόνες τους. Στην πολύ δύσκολη συγκυρία που βρίσκεται από κάθε οπτική ο Ηρακλής, πρέπει να δράσει άμεσα, με στόχευση και αποτελεσματικότητα.

 

Δεν μπορεί, δεν μπορεί κάπου θα συναντηθούνε

Ολοι συμφωνούν πως πρέπει να δράσουν. Πως πρέπει να βρουν λύση. Πως είναι απαραίτητο όσο το δυνατόν πιο άμεσα να χαράξουν μια κοινή γραμμή ώστε να διασφαλιστεί η επόμενη μέρα στον ποδοσφαιρικό Ηρακλή. Το ραντεβού ανάμεσα στους φορείς του Ηρακλή όμως ακόμη αγνοείται.

 

Ξεχωριστά και από ενδιαφέρον βολιδοσκοπούν περιπτώσεις, γίνονται επαφές και ερωτήσεις για να δουν τι προοπτικές υπάρχουν, ώστε όταν έρθει η στιγμή της συνάντησης να καταθέσουν προτάσεις και να προχωρήσουν.

 

Συνάντηση όμως… δεν έχει προγραμματιστεί ακόμη. Είναι άλλωστε πολύ διαφορετικό να υπάρχουν διερευνητικές επαφές ξεχωριστά από κάθε πλευρά, από το να καταρτιστεί μια συγκεκριμένη θέση που θα προκύψει ομόφωνα. Η ανάγκη πραγματοποίησης μιας ευρείας σύσκεψης των φορέων του Ηρακλή έχει τονιστεί απ’ όλες τις πλευρές.

 

Η Λέσχη Φίλων Ηρακλή πήρε την πρωτοβουλία να την προτείνει με ανακοίνωσή της (ούτως ή άλλως κάποιος έπρεπε και θα το έπραττε), αντιμετωπίστηκε απ’ όλους θετικά, όμως ακόμη δεν έχει προγραμματιστεί αυτή η συνάντηση.

 

Ως εκ τούτου κάτι ξεκάθαρο, χειροπιαστό και δεδομένο για την επόμενη μέρα δεν έχει εμφανιστεί, πέραν του γεγονότος πως από τις επιμέρους επαφές έχουν ξεχωρίσει κάποιες ομάδες που μπορεί να διαπραγματευτούν τον Α.Φ.Μ. τους.

 

Άλλωστε δεν είναι το μοναδικό ερωτηματικό που προβληματίζει ποια ομάδα θα δεχθεί να δώσει τον Α.Φ.Μ. της στον Ηρακλή, αλλά κυρίως πώς θα καταφέρει να πετύχει το deal η «κυανόλευκη οικογένεια», κάτι που εξαρτάται από την οικονομική δυνατότητά της. Δεν μπορεί, δεν μπορεί, κάπου (κάποτε) θα συναντηθούνε…

 

Από την έντυπη έκδοση της Metrosport

X