ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

«Στήριξη από όλους, κανείς δεν περισσεύει»

«Στήριξη από όλους, κανείς δεν περισσεύει»

Τη στήριξη της τοπικής κοινωνίας προς την ομάδα ζήτησε ενόψει της νέας περιόδου ο πρόεδρος του Άρη Παλαιοχωρίου, Σταμάτης Ρίμπας

Μήνυμα συστράτευσης προς όλη την τοπική κοινωνία πίσω από τον Άρη Παλαιοχωρίου έστειλε μιλώντας στη «Μ» ο νέος πρόεδρος της ομάδας, Σταμάτης Ρίμπας, ο οποίος τυγχάνει και πρόεδρος της τοπικής κοινότητας.

 

«Είναι τιμή για μένα να ηγούμαι της ομάδας, γεγονός το οποίο έχει και συμβολικό χαρακτήρα αφού είμαι ταυτόχρονα και πρόεδρος του χωριού. Στέλνει το μήνυμα της συστράτευσης όλης της τοπικής κοινωνίας. Όλοι όσοι μπορούν πρέπει να στηρίξουν την ομάδα, κανείς δεν περισσεύει», δήλωσε στη «Μ» ο νέος πρόεδρος του Αρη Παλαιοχωρίου και συνέχισε δίνοντας το στίγμα για την επόμενη μέρα: «Επί της ουσίας δεν άλλαξε κάτι στο συμβούλιο, απλά έγινα εγώ πρόεδρος στη θέση του Χρήστου Παπαγεωργίου.

 

Είναι ένα βαρύ φορτίο, διότι αυτά που κάναμε πέρσι ήταν καταπληκτικά. Οι στόχοι δεν αλλάζουν, συνεχίζουν να είναι οι ίδιοι με πέρσι. Αρχικά, η παραμονή στην κατηγορία, μια καλή πορεία στο Πρωτάθλημα και αν είναι να έρθει κάτι καλύτερο είναι ευπρόσδεκτο. Πέρσι τα καταφέραμε πολύ πιο πάνω από τις δυνατότητές μας, μας βοήθησε, βεβαίως, πολύ ο συναγωνισμός και με τον Ηρακλή, κερδίσαμε πολύ από αυτό».

 

«Προπονητής που θα συνεχίσει το τρελό μας όνειρο»

 

Μετά την ανάδειξη του νέου δ.σ., πλέον το βλέμμα πέφτει στο αγωνιστικό, αρχής γενομένης από την πρόσληψη νέου προπονητή. «Θέλουμε να βρούμε τον προπονητή, ο οποίος θα βοηθήσει την ομάδα να συνεχίσει το τρελό μας όνειρο», τόνισε ο Σταμάτης Ρίμπας, ενώ αναφερθείς στα οικονομικά δεδομένα ενόψει της νέας χρονιάς σημείωσε: «Θα κινηθεί στα περσινά επίπεδα και ίσως λίγο πιο κάτω. Τρώγοντας, βέβαια, ανοίγει η όρεξη. Δεν έχουμε σταματήσει την αναζήτηση νέων πόρων. Συνεχίζουμε τις επαφές». Σε ό,τι αφορά τα αγωνιστικά, και πιο συγκεκριμένα την επιλογή προπονητή, εκτιμάται πως μέχρι το τέλος του μήνα θα έχουν σημειωθεί οριστικές εξελίξεις.

X