ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Στίγγας στο metrosport.gr: «Στόχος μας το Πρωτάθλημα»

Στίγγας στο metrosport.gr: «Στόχος μας το Πρωτάθλημα»

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Δικεφάλου αποκαλύπτεται στον Κώστα Γαλάνη και στο metrosport.gr

O Kάσσανδρος Στίγγας αποτελεί την επιλογή του ΠΑΟΚ για την ενίσχυση του μπλοκ του, καθώς κατά τη διάρκεια της προχθεσινής ημέρας ανακοινώθηκε επίσημα η απόκτησή του.

 

Το metrosport.gr επικοινώνησε με τον 24χρονο παίκτη, ο οποίος παραχώρησε μία αποκλειστική συνέντευξη αναφερόμενος στους στόχους του με την ομάδα, στη συνεργασία του με τον Ντανιέλε Ρίτσι, στους λόγους που αγωνιζόταν στο Πρωτάθλημα της Α2, αλλά και στο τι έχει αλλάξει από τότε που έφυγε από τον ΠΑΟΚ.

 

Αναλυτικά:

 

Για την επιστροφή σου στον ΠΑΟΚ: Είναι μεγάλη μου τιμή να επιστρέφω στον σύλλογο του ΠΑΟΚ. Kάθε Έλληνας παίκτης θα ήθελε να αγωνίζεται σε αυτόν τον σύλλογο.

 

Για τους στόχους σου :Ο ΠΑΟΚ έχει δείξει τα τελευταία χρόνια ότι τον ενδιαφέρει ο πρωταθλητισμός. Οπότε οι απαιτήσεις είναι μεγάλες και εγώ θα προσπαθήσω προπόνηση με προπόνηση και αγώνα με αγώνα να πάμε την ομάδα εκεί που ήταν και τα προηγούμενα χρόνια.

 

Πιστεύεις ότι θα πετύχετε τους στόχους σας τη φετινή χρονιά: Όλοι οι στόχοι μας μπορούν να επιτευχθούν με πολλή δουλειά και με ομαδική προσπάθεια. Οι στόχοι της ομάδας είναι ξεκάθαροι και θα πρέπει να καταβάλουμε όλοι τα μέγιστα.

 

Πως προέκυψε το ενδιαφέρον του ΠΑΟK: Υπήρξε μια επαφή με τον ΠΑΟΚ το καλοκαίρι αλλά τότε δεν προχώρησε η μεταγραφή μου. Οπότε υπήρχε ήδη ενδιαφέρον από τον σύλλογο.

 

Για τους λόγους που αγωνιζόταν στην Α2: Είχα πολλές προτάσεις το καλοκαίρι από την Α1 αλλά καμία δεν με κάλυψε πλήρως και έτσι αποφάσισα να αγωνιστώ στο πρωτάθλημα της Α2 και να ασχοληθώ και με το μαγαζί μου που έχω στη Θεσσαλονίκη .Είχα και τώρα πολλές προτάσεις αλλά καμία δεν με κάλυψε εκτός από αυτή στον ΠΑΟΚ φυσικά.

 

Τι έχει αλλάξει από τότε που έφυγες από την ομάδα: Έχουν αλλάξει παρά πολλά πράγματα στον ΠΑΟΚ. Από την οργάνωση της ομάδας και τις απαιτήσεις όπως επίσης και το επίπεδο των παικτών που έχει πλέον η ομάδα. Είμαι πολύ τυχερός που βρίσκομαι μέσα σε αυτό το σύνολο. Ο ΠΑΟΚ είναι πραγματικά μία οικογένεια.

 

Για τη συνεργασία του με τον Ρίτσι: Έχουμε άψογη συνεργασία με τον προπονητή. Είναι ένας προπονητής που μπορώ να κερδίσω πολλά από αυτόν και να με βοηθήσει στα μέγιστα για να βοηθήσω κι εγώ από την πλευρά στο 100% την ομάδα μου να πετύχει τους στόχους της.

 

Για το μήνυμα που θέλει να στείλει στον κόσμο του ΠΑΟΚ: Γνωρίζω ότι ο κόσμος του ΠΑΟΚ περίμενε ένα ισχυρό όνομα στην θέση του κεντρικού για να βοηθήσει περισσότερο στην πορεία του πρωταθλήματος και της Ευρώπης. Κλήθηκα τελικά εγώ γι’ αυτήν την θέση. Θέλω ο κόσμος να στηρίξει τόσο τη δική μου προσπάθεια όσο και της ομάδας μου και ολοι μαζί να πάμε την ομάδα του ΠΑΟΚ εκεί που ήταν τα προηγούμενα χρόνια.

X