ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Στην… επαρχία, «είχαμε» την Εσθονία!

Στην… επαρχία, «είχαμε» την Εσθονία!

Βαρύ χαρτί ο Μπέιλ για την Ουαλία

Χαρακίρι. Τεράστιο πισωγύρισμα η «λευκή» ισοπαλία κόντρα στην Εσθονία, απωλέσαμε μια μοναδική ευκαιρία για την κατάληψη της δεύτερης θέσης. Δεν αποτελούν δικαιολογία οι σημαντικές απουσίες, είσαι υποχρεωμένος και με τα… δεύτερα να κερδίζεις ομάδες όπως η Εσθονία. Θα σταθώ μόνο στην ατμόσφαιρα… γιορτής.

 


Από τη Λάρισα στην Κρήτη

Λιγοστός κόσμος στις κερκίδες, οι εποχές είναι δύσκολες, βρισκόμαστε και σε περίοδο διακοπών. Εκτιμώ ότι αυτό το ματς στην… επαρχία θα το είχαμε κερδίσει 1-0. Χρειάζεται και λίγο, πονηριά. Κακά τα ψέματα στηριζόμαστε πάντα στην εξαιρετική άμυνα, προέκυψαν και απουσίες, οπότε το γκολ θα έρθει δύσκολα. Σε τέτοια ματς ένα γκολ το βάζει ο κόσμος, με τις φωνές και την (καλή) ποδοσφαιρική ένταση. Αυτό το ματς, στο στολίδι της Λάρισας, ή στην Κρήτη, δεν θα το χάναμε. Δεν θα το χάναμε και σε ένα κατάμεστο «Καραϊσκάκης» βγαλμένο από τα παλιά.


Βήματα προόδου η Ισλανδία

Μακάρι να γίνει ένα ποδοσφαιρικό θαύμα και να κερδίσουμε το Βέλγιο. Πάμε τώρα στα δικά μας. Κρίσιμα ματς στους περισσότερους ομίλους, με οδηγό το κίνητρο και την κατάσταση των ομάδων κατέληξα σε μια τριάδα. Απουσίες στη Φινλανδία (Ερεμένκο,, Παχγιάνπαλο. Μοϊσάντερ), βήματα προόδου η εξαιρετική Ισλανδία και με 2.500 οπαδούς στο πλευρό της. Ισοβαθμεί με την Κροατία και θέλει να πάει χωρίς απώλειες στο μεταξύ τους. Σκοτωμός και στον τέταρτο όμιλο, χωρίς περιθώρια η Ιρλανδία, με όπλο την παράδοση (τρία διπλά), περνάει από τη Γεωργία. Στο κυνήγι της Ελβετίας η Πορτογαλία, επίσης δεν έχει περιθώρια.


Στις πλάτες του Μπεργκ

Κλείνω κλασικά με δυο σκόρερ. Έπειτα από την απόσυρση του Ιμπραΐμοβιτς από την εθνική Σουηδίας, ο Μάρκους Μπεργκ προσπαθεί να πάρει την ομάδα στις πλάτες του. Σκόραρε την Παρασκευή, θα σκοράρει και κόντρα στη Λευκορωσία. Ματσάρα στο Κάρντιφ, επιλέγω τον σταρ Μπέιλ για τους Ουαλούς. Αυτά τα ολίγα, κρατήστε λεφτά και δυνάμεις, έρχεται καυτό τρίμηνο!

 


ΤΡΙΑΔΑ-ΔΥΝΑΤΗ
ΓΕΩΡΓΙΑ – ΙΡΛΑΝΔΙΑ 2
ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ – ΙΣΛΑΝΔΙΑ 2
OYΓΓΑΡΙΑ – ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ 2

 

ΔΥΑΔΑ-ANYTIME

ΟΥΑΛΙΑ – ΑΥΣΤΡΙΑ ΜΠΕΪΛ
ΛΕΥΚΟΡΩΣΙΑ – ΣΟΥΗΔΙΑ ΜΠΕΡΓΚ

 

 

X