ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

«Στην Αθήνα προσπαθούν να σκάψουν τον λάκκο του Άγγελου» (audio)

«Στην Αθήνα προσπαθούν να σκάψουν τον λάκκο του Άγγελου» (audio)

Αιχμές του Αχιλλέα Ζαφειρίου μέσω του Metropolis 95.5 για τον τρόπο που αντιμετωπίζεται ο Άγγελος Αναστασιάδης από μερίδα μέσων στην Αθήνα.

Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Αχιλλέας Ζαφειρίου και με όσα υποστήριξε υπεραμύνθηκε των επιλογών του ομοσπονδιακού τεχνικού Άγγελου Αναστασιάδη, ο οποίος δέχεται κριτική από μερίδα μέσων ενημέρωσης για το κακό ξεκίνημα της Εθνικής στον αγώνα με τη Βοσνία-Ερζεγοβίνη. Μάλιστα, όπως χαρακτηριστικά τόνισε ο Αχιλλέας Ζαφειρίου κάποιοι κύκλοι στην Αθήνα προσπαθούν να σκάψουν τον λάκκο του ομοσπονδιακού τεχνικού.

 

Αναλυτικά όσα είπε:

 

 

Για το κακό ξεκίνημα της Εθνικής και το στήσιμο της ομάδας από τον Άγγελο Αναστασιάδη: «Στο γήπεδο δεν ήταν ο Αναστασιάδης, αλλά οι παίκτες. Δεν μπορούμε να πούμε ότι φοβήθηκε ή έστησε λάθος την ομάδα στο γήπεδο. Εγώ είδα υπερβολικό άγχος στα πρώτα λεπτά. Άγχος το οποίο οδήγησε σε πολλά ατομικά λάθη και να χάσει ο καθένας την εμπιστοσύνη στον εαυτό του και την ομάδα. Άργησαν να αντιληφθούν τι γίνεται και να αντιδράσουν. Το θετικό είναι ότι η ομάδα αντέδρασε στο β’ ημίχρονο. Ο Άγγελος ποτέ δεν είχε ηττοφοβία. Ποτέ δεν έστηνε την ομάδα του πίσω για να μη χάσει. Τον φόβο τον δημιουργεί ο καθένας μέσα του, αυτός που εκτελεί, όχι αυτός που δίνει οδηγίες. Ίσως το άγχος να δημιουργήθηκε για άλλους λόγους. Ίσως η ατμόσφαιρα, ίσως κάποια φάση που δεν βγήκε σωστά».

 

Για το αν είναι αισιόδοξος πως η Εθνική με τον Άγγελο Αναστασιάδη θα καταφέρει να προκριθεί στα τελικά του Euro: «Εξαρτάται από πολλούς παράγοντες, δεν είναι μόνο o Άγγελος Αναστασιάδης. Άκουγα πριν διάφορα μέσα των Αθηνών. Προσπαθούν με χίλιους τρόπους να βρουν τι λάθος έκανε ο Άγγελος. Δεν πρέπει να στεκόμαστε σε αυτό μετά από τέτοιο αποτέλεσμα και τέτοια ανατροπή. Φαίνεται ότι προσπαθούν να του σκάψουν το λάκκο. Είναι χαακτηριστικό των Ελλήνων. Δεν συσπειρωνόμαστε ποτέ. Όταν βλέπουμε κάποιον να προοδεύει θέλουμε να του σκάψουμε το λάκκο».

 

Ακούστε όσα είπε ο Αχιλλέας Ζαφειρίου στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα»:

 

X