ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Στην Αλτάι ο Αγκάνοβιτς, αρχικά «μέλι» και μετά... κράξιμο από Κούγια

Στην Αλτάι ο Αγκάνοβιτς, αρχικά «μέλι» και μετά... κράξιμο από Κούγια

Ο Κροάτης μέσος συνεχίζει την καριέρα του στην τουρκική ομάδα, κάτι που προκάλεσε τη δυσφορία του μεγαλομετόχου της ΑΕΛ

Παρελθόν από την ΑΕΛ αποτελεί ο Αντνάν Αγκάνοβιτς που συνεχίζει την καριέρα του στην Τουρκία με τη φανέλα της Αλτάι.

 

Μέχρι εδώ όλα ΟΚ. Αυτό που παρουσιάζει ενδιαφέρον είναι ο τρόπος που αποχώρησε ο Κροάτης μέσος από τους «βυσσινί« και η διπλή ανακοίνωση από πλευράς Αλέξη Κούγια.

 

Αρχικά ο ισχυρός άνδρας των Θεσσαλών αποχαιρέτησε με τα θερμότερα λόγια τον Αγκάνοβιτς, ευχαριστώντας τον για την προσφορά του στην ομάδα αναφέροντας ότι ο παίκτης ζήτησε να αποχωρήσει και να συνεχίσει σε ομάδα της Σλοβενίας λόγω προσωπικού του προβλήματος, καταλήγοντας ότι η πόρτα της ΑΕΛ θα είναι για πάντα ανοιχτή για αυτόν.

 

Αναλυτικά η πρώτη ανακοίνωση της ΑΕΛ:

 

«Οι οπαδοί μας, το ΔΣ και ο κ. Αλέξης Κούγιας θέλουμε να αποχαιρετήσουμε με τα πιο θερμά λόγια τον Αντνάν Αγκάνοβιτς.

 

Ο Αντνάν Αγκάνοβιτς από τον Ιανουάριο του 2017 που ήρθε στην ομάδα μας απετέλεσε τον πραγματικό ηγέτη τόσο στα αποδυτήρια όσο και μέσα στο γήπεδο.

 

Οι υψηλού επιπέδου αρχές και νοημοσύνη του και η αντρική συμπεριφορά με την πραγματική έννοια, μας έκαναν να τον αγαπήσουμε σαν άνθρωπο και σαν ποδοσφαιριστή και η αποχώρηση του για τον απρόοπτο αυτό σοβαρό λόγο μας λύπησε γιατί στη δύσκολη αυτή περίοδο που ξαναφτιάχνουμε τη μεγάλη ΑΕΛ βήμα βήμα, ορισμένοι ποδοσφαιριστές μεταξύ των οποίων και ο Αγκάνοβιτς μας βοήθησαν ώστε να ξαναγίνουμε αναπόσπαστο κομμάτι της Super League.

 

Γνωρίζουμε ότι θα συνεχίσει την καριέρα του στη Σλοβενία και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στην προσωπική και στην επαγγελματική του ζωή.

 

Η πόρτα της ΑΕΛ θα είναι πάντα ανοιχτή γι αυτόν».

 

 

Μόλις όμως έγινε γνωστή η συμφωνία του παίκτη με τον σύλλογο από την Τουρκία για τα επόμενα δύο χρόνια, ο Αλέξης Κούγιας επανήλθε με δεύτερη ανακοίνωση σε επιθετικό ύφος, αποκαλύπτοντας ότι ο λόγος που ο Αγκάνοβιτς ζήτησε να λυθεί το συμβόλαιο του, ήταν ένα πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε η μέλλουσα σύζυγός του.

 

Αναλυτικά η νεότερη ανακοίνωση του Αλέξη Κούγια:

 

«Πριν από λίγο με ενημέρωσαν συνεργάτες μου ότι ο πρώην ποδοσφαιριστής μας Αντνάν Αγκάνοβιτς, ο οποίος μας παρακάλεσε να λύσουμε τη μεταξύ μας σύμβαση, για πολύ σοβαρό, όπως μας παρουσίασε με στοιχεία, ιατρικό λόγο της μέλλουσας συζύγου του, τελικά μεταγράφηκε αντί σε ομάδα της Σλοβενίας σε ομάδα της Τουρκίας.

 

Αν είναι αλήθεια αυτό το γεγονός θέλω να δηλώσω ότι βρίσκομαι μπροστά σε ακόμα μία απογοήτευση μου από συμπεριφορά ποδοσφαιριστή.

 

Νόμιζα ότι οι Σέρβοι, οι Κροάτες και οι Βόσνιοι είχαν ιδιαίτερα στοιχεία ανδρικής συμπεριφοράς αλλά δυστυχώς κάθε μέρα διαψεύδομαι.

 

Αν είναι αλήθεια λυπάμαι πολύ για τον Αγκάνοβιτς.

 

Η ποδοσφαιρική ζωή ενός ποδοσφαιριστού σπανίως διαρκεί περισσότερο από τα 35 του χρόνια, αλλά εκείνο που μένει είναι οι ανθρώπινες σχέσεις που διαρκούν για όλη τη ζωή.

 

Ακόμη δεν μπορώ να πιστέψω ότι ο Αγκάνοβιτς μπορεί να έκανε κάτι τέτοιο εις βάρος μου, εις βάρος της ομάδος μας και εις βάρος των οπαδών μας».

 

X