ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Στη Θεσσαλονίκη για συσκέψεις ο Σαββίδης

Στη Θεσσαλονίκη για συσκέψεις ο Σαββίδης

Ο μεγαλομέτοχος της ασπρόμαυρης ΠΑΕ ενημερώθηκε δια ζώσης για τη δικαστική μάχη που δόθηκε στην Επιτροπή Εφέσεων και όλα τα ανοιχτά θέματα

Ο Ιβάν Σαββίδης βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη και ήδη έχει αρχίσει τις συσκέψεις με τους συνεργάτες του θέλοντας να ενημερωθεί για όλα τα τρέχοντα θέματα της ομάδας.

 

Ο μεγαλομέτοχος της ασπρόμαυρης ΠΑΕ ενημερώθηκε δια ζώσης για τη δικαστική μάχη που δόθηκε στην Επιτροπή Εφέσεων και φυσικά περιμένει με αγωνία την απόφαση που θα κρίνει και τον τίτλο του Πρωταθλήματος. Ανεξάρτητα όμως του αν θα δικαιωθεί ή όχι η ομάδα, ο πρόεδρος και μεγαλομέτοχος της ομάδας, εξέφρασε την ικανοποίηση του για την νέα νίκη επί του Πανιωνίου. Αλλωστε έχει ζητήσει από τον Ραζβάν Λουτσέσκου η ομάδα να ολοκληρώσει νικηφόρα το Πρωτάθλημα που είναι ο βασικός στόχος όπως και η κατάκτηση για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά του Κυπέλλου.  Ακόμη και αν στερήσουν το Πρωτάθλημα εκτός αγωνιστικού χώρου, η έξοδος στο CHL είναι σημαντικός στόχος και αν τα καταφέρει ο Δικέφαλος, είναι δεδομένο ότι θα τρέξει άμεσα ο μεταγραφικός σχεδιασμός ώστε η ομάδα να ενισχυθεί ώστε να διεκδικήσει αφενός την συμμετοχή της στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης όπως και την κατάκτηση και των δυο τίτλων στις εγχώριες διοργανώσεις.

 

Θυμίζουμε ότι ήδη ο Λουτσέσκου με τον Μίχελ έχουν κάνει μια σχετική προεργασία για στόχους από το εσωτερικό και το εξωτερικό με τις περιπτώσεις των Χατσερίντι και Κόντε να είναι πάντα «ζεστές».

X