ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

«Στη Ρουμανία υποστηρίζουμε τον ΠΑΟΚ λόγω των οπαδών του» (audio)

«Στη Ρουμανία υποστηρίζουμε τον ΠΑΟΚ λόγω των οπαδών του» (audio)

Στη Θεσσαλονίκη βρέθηκαν δύο δημοσιογράφοι από τη Ρουμανία με αφορμή τον αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Λεβαδειακό

Στη Θεσσαλονίκη βρέθηκαν δύο δημοσιογράφοι από τη Ρουμανία με έναν εικονολήπτη, εκπροσωπώντας τα δύο μεγαλύτερα τηλεοπτικά δίκτυα στη χώρα με αφορμή τον αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Λεβαδειακό όπου ο Δικέφαλος θα κατακτήσει και μαθηματικά το πρωτάθλημα. Ο Ντάνιελ Νάνου από το Digisport και η Τζοάνα Κόσμα από το PRO Tv βρέθηκαν στα Κωνσταντινουπολίτικα στον χώρο που στεγάζεται ο όμιλος Metromedia.

 

Οι Ρουμάνοι δημοσιογράφοι θέλησαν να δουν τον τρόπο λειτουργίας του ομίλου με τη μεγαλύτερη απήχηση στη Βόρεια Ελλάδα και τράβηξαν πλάνα από την αίθουσα σύνταξης της εφημερίδας Metrosport, του Metrosport.gr αλλά και του studio του Metropolis 95,5.

 

 

Στη φωτογραφία ο Ντάνιελ Νάνου με τους Γιώργο Καραγιάννη (στη μέση), Δημήτρη Καλαϊτζή (δεξιά) και Πέτρο Χαριζακλή (αριστερά)

 

Στη φωτογραφία ο Ντάνιελ Νάνου με τον Χρήστο Νάσκα (στη μέση), τον Γιώργο Καστάνη (δεξιά) και τον Γιώργο Ζαΐρη (αριστερά).

 

 

 

Ο Ντάνιελ μίλησε και στον αέρα του Metropolis 95,5 και παρακάτω μπορείτε να διαβάσετε μεταξύ άλλων τι είπε:


«Ηρθα στη Θεσσαλονίκη για τον ΠΑΟΚ, είναι ενδιαφέρουσα ομάδα και έχει φανταστικούς οπαδούς. Στη Ρουμανία οι περισσότεροι φίλαθλοι αγαπούν τον ΠΑΟΚ, κυρίως για τους οπαδούς του, αλλά ο Λουτσέσκου είναι μια αφορμή παραπάνω. Συνάντησα στο αεροδρόμιο όλη την οικογένεια Λουτσέσκου που έχει έρθει για να βρίσκεται κοντά στον προπονητή του ΠΑΟΚ, ήταν και ο εγγονός του μαζί. Ο Ραζβάν είναι πολύ περήφανος και χαρούμενος για αυτό που έχει πετύχει με τον ΠΑΟΚ. 30-40 φίλοι του Λουτσέσκου θα είναι αύριο στον αγώνα, θα ήταν περισσότεροι αλλά δεν βρήκαν εισιτήρια» τόνισε στο αρχικό του σχόλιο.

 

Για το μέλλον του Λουτσέσκου: «Σίγουρα μπορεί να υπάρχει προσφορά από την Τουρκία, αλλά το λιγότερο που πιστεύω ότι θα μείνει στον ΠΑΟΚ είναι ακόμη ένα χρόνο και ίσως με νέο συμβόλαιο».

 

Για το αν έχει ξεχωρίσει κάποιον παίκτη από τη Ρουμανία ο Λουτσέσκου: «Το επίπεδο δεν είναι τόσο υψηλό στο πρωτάθλημα για να επιλέξει. Για παράδειγμα ένας καλός παίκτης για τον ΠΑΟΚ θα ήταν ο Μαρίν αλλά έχει υπογράψει στον Αγιαξ για 12 εκατομμύρια ευρώ από τη Σταντάρ Λιέγης».

 

Για το αν υπάρχει πιθανότητα να γίνει προπονητής στην Εθνική Ρουμανίας: «Οχι, γιατί είχε κακή εμπειρία από τα δύο χρόνια που ήταν προπονητής στην Εθνική».

 

Ακούστε όσα είπε ο Ντάνιελ Νάνου στο Metropolis 95,5:

 

 

 

X