ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Στη Μίλαν και επίσημα ο 17χρονος Μιχελής!

Στη Μίλαν και επίσημα ο 17χρονος Μιχελής!

Ο Αστέρας Τρίπολης επισημοποίησε την μετακόμιση του 17χρονου αμυντικού Νίκου Μιχελή στην Μίλαν.

Το μεγάλο του όνειρο θα κάνει πράξη ο Νίκος Μιχελής, ο οποίος μετακομίζει άμεσα στην Μίλαν, όπως ανακοίνωσε επίσημα ο Αστέρας Τρίπολης.

 

Οι Αρκάδες με κάθε επισημότητα ανακοίνωσαν το αίσιο τέλος της υπόθεσης, με τον Μιχελή να γίνεται το δεύτερο ταλέντο του Αστέρα που μετακομίζει το τελευταίο εξάμηνο στην Ιταλία, μετά τον Γιώργο Αντζουλά, ο οποίος αγωνίζεται πια στην Φιορεντίνα.

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Αστέρα

 

«Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ανακοινώνει την παραχώρηση του ποδοσφαιριστή Νίκου Μιχελή με μεταγραφή στην ομάδα της Milan!

 

Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ήρθε σε συμφωνία με την ομάδα της Milan για τη μεταγραφή του ποδοσφαιριστή Νίκου Μιχελή στην ιταλική ομάδα. Ο Νίκος Μιχελής, γεννημένος στις 23 Μαρτίου 2001, είχε επαγγελματικό συμβόλαιο και ήταν μέλος της ομάδας Κ19 του ΑΣΤΕΡΑ.

 

Ο άνθρωπος που χειρίστηκε προσωπικά την υπόθεση της τόσο σημαντικής αυτής μεταγραφής, Δημήτρης Μποροβήλος δήλωσε χαρακτηριστικά:

 

«Η συνεργασία της ομάδας μας για ακόμη μία φορά με ένα τόσο μεγάλο ποδοσφαιρικό club, μάς γεμίζει με υπερηφάνεια αλλά και με ευθύνες για τη συνέχεια του ΑΣΤΕΡΑ.

 

Επιπλέον, η εξέλιξη ενός ακόμη ποδοσφαιριστή που αποτελεί προϊόν των Ακαδημιών μας, επιβεβαιώνει αφενός τη μεγάλη σημασία που δίνει ο ΑΣΤΕΡΑΣ στα τμήματα υποδομής του, αλλά και τη δουλειά που γίνεται και θα συνεχίσει να γίνεται σε αυτά.

 

Ο Νίκος Μιχελής αποχωρεί από τον ΑΣΤΕΡΑ με όνειρα για μια διεθνή καριέρα. Τού ευχόμαστε να τα πραγματοποιήσει κι εμείς θα συνεχίσουμε να καμαρώνουμε για την αφετηρία του.

 

Ευχαριστούμε τη σπουδαία Milan για τη συνεργασία και σε αυτή την υπόθεση».

X