ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Στη λογική της… κόκκινης γραμμής

Στη λογική της… κόκκινης γραμμής

Όταν έρχεται η στιγμή της κρίσης, ο Θ. Καρυπίδης πληρώνει, για να κλείσει τρύπες και να μην αντιμετωπίσει προβλήματα η Π.Α.Ε.

 

Όταν έρχεται το «πρέπει», βάζει το χέρι στην τσέπη και πληρώνει. Μπορεί να καθυστερεί,  αλλά –τουλάχιστον – κάνει προσπάθειες, ώστε να κλείσει τις εκκρεμότητες. Ο Θόδωρος Καρυπίδης αντιμετωπίζει δυσκολίες, όμως στην παρούσα φάση δίνει προτεραιότητα στην εξόφληση των ποδοσφαιριστών που έχουν φεύγει από την ομάδα, ώστε να μην έχει… τραβήγματα με την Ε.Ε.Α.

 

Δεν είναι η πρώτη φορά, που ο πρόεδρος της Π.Α.Ε. τρέχει στο παρά… πέντε, για να πληρώσει «πρώην», προκειμένου να μην εξαντλήσει την υπομονή τους. Ο Καρυπίδης, τις τελευταίες μέρες, κατέβαλε 150 -200 χιλιάδες ευρώ, ποσό που διατέθηκε και για τους νυν παίκτες της ομάδας, αλλά το πρώτο μέλημα ήταν εκείνοι που αποχώρησαν. Κι αυτό γιατί μπορεί να εστάλη ο φάκελος στην Ε.Ε.Α., ωστόσο εκείνος συμπληρώνεται (δίκην σιωπηλής άτυπης παράτασης) έως ότου πραγματοποιηθεί η επόμενη συνεδρίαση. Οι «κίτρινοι» κερδίζουν χρόνο και ο νεαρός επιχειρηματίας «τρέχει», για να τους προλάβει… όλους.

 

Ηδη, στο πλαίσιο των διακανονισμών, έχει πληρώσει Αντρέου (φωτό), Ρόβα, Καράμπελα και Ταυλαρίδη, ωστόσο ακόμα δεν έχει τη δυνατότητα να ηρεμήσει απόλυτα. Ο λόγος είναι πως, εντός του μήνα Οκτωβρίου, πρέπει να πράξει το ίδιο και για τον Τάτο, όπως και να φανεί συνεπής στις επόμενες δόσεις προς τον «Ταύλα», αλλά και τον Καράμπελα. Η χρονική συγκυρία, εξαιτίας της απουσίας εσόδων, είναι… κόντρα στον επικεφαλής της εταιρίας, ωστόσο τα περιθώρια στενεύουν και η τήρηση των διακανονισμών είναι απαραίτητη προϋπόθεση, για να ληφθεί το πιστοποιητικό συμμετοχής στο Πρωτάθλημα.

X