ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Στη λίστα των πιο ακριβοπληρωμένων Ρουμάνων ο Λουτσέσκου

Στη λίστα των πιο ακριβοπληρωμένων Ρουμάνων ο Λουτσέσκου

Πολύ υψηλά στην κατάταξη των πιο ακριβοπληρωμένων Ρουμάνων προπονητών βρίσκεται ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, Ράζβαν Λουτσέσκου.

Η συμφωνία του Νταν Πετρέσκου με την κινεζική Γκουιζού Φενγκφένγκ έδωσε το έναυσμα στα ρουμανικά μέσα ενημέρωσης να αναζητήσουν τη λίστα με τους πιο ακριβοπληρωμένους Ρουμάνους προπονητές.

 

Τη σχετική κατάταξη δημοσίευσε η ιστοσελίδα zf.ro και σε αυτήν συμπεριλαμβάνεται και ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Ράζβαν Λουτσέσκου.

 

Συγκεκριμένα, ο τεχνικός του Δικεφάλου βρίσκεται στην πέμπτη θέση της σχετικής λίστας, όντας, πάντως, ο δεύτερος πιο ακριβοπληρωμένος Ρουμάνος προπονητής που εργάζεται στην Ευρώπη μετά τον πατέρα του Μιρτσέα Λουτσέσκου.

 

Στην πρώτη θέση βρίσκεται ο προπονητής της Γιανγκσού Σουνίνγκ, Κοσμίν Ολάριου με ετήσιες αποδοχές που αγγίζουν τα επτά εκατομμύρια και ακολουθεί ο Νταν Πετρέσκου, η συμφωνία του οποίου με τη Γκουιζού προβλέπει αποζημίωση πέντε εκατομμυρίων τον χρόνο.

 

Στην τρίτη θέση βρίσκεται ο προπονητής της εθνικής Τουρκίας Μιρτσέα Λουτσέσκου, ο οποίος αμείβεται με τέσσερα εκατομμύρια ευρώ ετησίως, ενώ ο τέταρτος της λίστας πάνω από τον Ράζβαν Λουτσέσκου είναι ο Λαουρέντιου Ρέγκεκαμπφ της Αλ Ουάχντα, ο οποίος εισπράττει τρία εκατομμύρια ευρώ ετησίως.

X