ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

«Στη Δόξα υπάρχει όραμα, είναι ομάδα με υγεία»

«Στη Δόξα υπάρχει όραμα, είναι ομάδα με υγεία»

Ο Βαγγέλης Πίτκας μέσω της «Metrosport» για το διπλό στα Τρίκαλα, τον κόσμο της ομάδας, αλλά και το ενωτικό του μήνυμα

Η Δόξα Δράμας κατάφερε να φύγει με το διπλό από τα Τρίκαλα, κάνοντας σημαντική νίκη ψυχολογίας και ανατροπής δεδομένων, αφού ο αποκλεισμός στο Κύπελλο διατάραξε την ηρεμία.

 

«Δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια. Φέτος, με την αναδιάρθρωση δεν θα υπάρχει αδιάφορη ομάδα, κάτι που σημαίνει ότι θα υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός», υπογράμμισε μέσω της «Μ» ο τερματοφύλακας της Δόξας, Βαγγέλης Πίτκας.

 

 

«Σαν μία γροθιά»

 

 

Τί έπαιξε ρόλο και οι «μαυραετοί» έκαναν αυτή τη νίκη; «Ακολουθήσαμε πιστά τις οδηγίες του προπονητή, παίξαμε σαν μία γροθιά, διότι βοηθούσε ο ένας τον άλλο. Βγήκαν στο γήπεδο αυτά που δουλέψαμε στις προπονήσεις. Είχαμε ασφαλώς αδυναμίες, τις οποίες καλούμαστε να δουλέψουμε για να μην έχουμε παρόμοια προβλήματα στη συνέχεια», σχολίασε ο έμπειρος γκολκίπερ της Δόξας.

 

 

«Η έννοια της ομάδας»

 

 

Φαίνεται ότι ο αποκλεισμός στο Κύπελλο από τη Νίκη Βόλου λειτούργησε αντίστροφα. «Σίγουρα, μας πείσμωσε ο αποκλεισμός. Ηταν δύσκολη εμπειρία. Φάνηκε ωστόσο ότι βγήκαμε πιο δυνατοί. Αυτός ήταν ο στόχος μας. Εμείς χάνουμε, εμείς κερδίζουμε. Ολοι μαζί. Μόνο έτσι πετυχαίνεις τους στόχους. Γι’ αυτό και λέγεται ομάδα».

 

 

«Στα εύκολα και στα δύσκολα»

 

 

Οσο για την επιλογή του να παίξει στη Δόξα; «Από τη φύση της έχει υψηλούς στόχους. Υπάρχει όραμα. Οργανωμένος σύλλογος, που αποπνέει υγεία. Υπάρχουν οι κατάλληλες συνθήκες», σχολίασε ο 35χρονος τερματοφύλακας για να σταθεί στο τέλος στον κόσμο, στέλνοντας το μήνυμα του.

«Τον θέλουμε στα εύκολα, αλλά και στα δύσκολα. Είναι δύσκολο να παίζεις σε άδειο γήπεδο. Πάντα χρειάζεται ο κόσμος. Ευθύς εξ αρχής από την Κυριακή στο ματς με τον Βόλο. Θα παίξει καταλυτικό ρόλο η παρουσία του και συνάμα η συμπαράσταση του».

 

 

«Ολα ξεκινούν από τα αποδυτήρια»

 

Από εκεί και πέρα, ο γενικός αρχηγός, Αντώνης Λαδάκης, μιλώντας στο «Ράδιο Ψίθυροι» στη Δράμα, έστειλε ενωτικό μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση, ενώ παράλληλα αναφέρθηκε και στις συζητήσεις, τις οποίες έχει κάνει με τους ποδοσφαιριστές. «Τα προβλήματα πρέπει να μένουν στα αποδυτήρια. Θα είμαι κοντά στους παίκτες, αλλά και στο προπονητικό τιμ. Αλλωστε, από τα αποδυτήρια ξεκινούν όλα, από το κλίμα που υπάρχει. Κάναμε καλή αρχή στα Τρίκαλα, έχουμε όμως ένα ακόμη ντέρμπι. Πρέπει να είμαστε προσγειωμένοι. Η διάρκεια είναι το ζητούμενο», τόνισε μεταξύ άλλων.

 

X