ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Στη διάθεση του κόσμου οι μετοχές της ΠΑΕ

Στη διάθεση του κόσμου οι μετοχές της ΠΑΕ

Καλή βάση η εξασφάλιση περίπου 250.000 ευρώ που μπορεί να δώσει μια ανάσα στην ομάδα

 

Σιγουριά και επανάπαυση δεν υπάρχει. Μπήκε ωστόσο μια πολύ καλή βάση από τη συνάντηση της Δευτέρας στο οικονομικό. Τα αισιόδοξα μηνύματα μεταφράζονται στην εξασφάλιση περίπου 250.000 ευρώ, ποσό που θεωρείται μια καλή βάση για να «ανασάνει» η ομάδα.

 

Πρώτο βήμα και σημαντικό. Ο Ηρακλής εξασφαλίζει (μένει να φανεί και επί του πρακτέου) περίπου 250.000 ευρώ από επιχειρηματίες που είναι κοντά στην προσπάθεια της ομάδας. Χρήματα απαραίτητα για την κάλυψη άμεσων αναγκών (προκαταβολές σε ποδοσφαιριστές, αθλητικό κέντρο, αθλητικό υλικό κ.τ.λ.) που μέσω της κάλυψης μετοχικού κεφαλαίου θα ικανοποιήσουν περίπου το 80% των κάτι παραπάνω από 300.000 αυτής.

 

Ήταν άλλωστε δεδομένα ανέφικτο να σηκώσει όλο το βάρος της κάλυψης ο κόσμος. Όπως αποφασίστηκε το ποσό που απομένει (περίπου 60.000 ευρώ), θα μπορέσει να το καλύψει ο κόσμος του Ηρακλή. Στις επόμενες ημέρες οι «κυανόλευκοι» θα μπουν στη διαδικασία επικοινωνίας με την Εφορία προκειμένου να εξασφαλίσουν τον αριθμό φορολογικού μητρώου της υπό ίδρυση νέας εταιρίας, προκειμένου να ανοίξουν τραπεζικό λογαριασμό και μέσω αυτού, με δημόσια εγγραφή, ο οποιοσδήποτε ενδιαφερόμενος να αποκτήσει μετοχές της ΠΑΕ. Η τιμή της θα οριστεί στα 50 ευρώ έκαστη, με στόχο κάθε Ηρακλειδέας να έχει τη δυνατότητα αγοράς έστω μιας. Άλλωστε όπως τονίζουν στη Μίκρα δεν υπάρχει μόνο η οπτική πλευρά της οικονομικής βοήθειας στην ομάδα, αλλά και η δυνατότητα να αποκτήσει ο κόσμος «φωνή» στις εξελίξεις μέσω των γενικών συνελεύσεων των μετόχων.

 

*Από την έντυπη έκδοση της Metrosport (11/7/2018)

X