ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Στελέχη ΟΦΗ : «Βοηθήστε την ομάδα μας, διαλυόμαστε»

Στελέχη ΟΦΗ : «Βοηθήστε την ομάδα μας, διαλυόμαστε»

Έκκληση για βοήθεια μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του ιστορικού συλλόγου της Κρήτης έστειλαν δύο μέτοχοι και τέσσερα στελέχη του ΟΦΗ

Ο ΟΦΗ περνάει πολύ δύσκολες ώρες και το ενδεχόμενο διάλυσης φαντάζει πάρα πολύ πιθανό.

 

Στην προσπάθειά τους να σώσουν με κάθε τρόπο την ομάδα στλέχοι και μέλη της διοίκησης πραγματοποιούν έκκληση στον λαό των Κρητικών για να σταθεί στο πλευρό του ιστορικού σωματείου. Οι 6 γνωστοί φίλοι της ομάδας υπογράφουν την επιστολή και ζήταν την οικονομική ενίσχυση από τους φίλους της ομάδας ώστε να αποφύγει και πάλι τα χειρότερα.

 

Αναλυτικά η επιστολή των 6 φίλων του ΟΦΗ:

«Αγαπητοί μέτοχοι ,συμπολίτες, φίλοι .Όλοι όσοι ζούμε στο Ηράκλειο, νομίζω έχουμε γίνει μάρτυρες μιας καταστροφής και ενός παγκόσμιου ρεκόρ.

 

Ίσως είμαστε η μόνη πόλη του κόσμου που θα καταφέρει να ρίξει  τη μεγαλύτερη ποδοσφαιρική ομάδα της πόλης της, στην τοπική κατηγορία, ενώ είναι τρίτη στη βαθμολογία της Football League!!!

 

Όσοι βρεθήκαμε στο γήπεδο το Σάββατο 6-Ιανουαρίου και ακούσαμε την αγανάκτηση του κόσμου, νομίζω ότι πλέον θα πρέπει ξεκάθαρα και ανοικτά να πάρουμε θέση. Αυτή τη στιγμή η ομάδα έχει μείνει ουσιαστικά ακυβέρνητη, μετά από τις υποσχέσεις μας για επίλυση του προβλήματος την προηγούμενη εβδομάδα, όμως αυτή τη στιγμή, δεν υπάρχει περιθώριο δυστυχώς για άλλη αναβολή, για άλλη ανασφάλεια, για άλλες συζητήσεις,  για άλλα λόγια!!

 

Αύριο ξημερώνει μια μέρα που αν χάσουμε και άλλους ποδοσφαιριστές, η ομάδα καταστρέφεται οριστικά. Όσοι έχουμε παραμείνει στην ομάδα, κάνοντας μια απέλπιδα προσπάθεια, σας καλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας, εφόσον είστε διατεθειμένοι μέχρι σήμερα το βράδυ να συμβάλετε οικονομικά προκειμένου αύριο το πρωί να τακτοποιηθούν οι οφειλές προς τους ποδοσφαιριστές , ώστε να μην κινδυνεύουμε άλλο απο ολοκληρωτικό αποδεκατισμό.

 

Η ομάδα αποδεκατίστηκε την τελευταία εβδομάδα μετά τις αποχωρήσεις αρκετών ποδοσφαιριστών, λόγω της ασυνέπειας μας μεταξύ λόγων και πράξεων. Πλέον δε χώρα αναβολές, δε χώρα συναντήσεις, δεν υπάρχει χρόνος για κουβέντες του αέρα…Το να λυπηθούμε μετά την καταστροφή είναι εκτός των άλλων ανήθικο, όταν μπορούμε μα δώσουμε λύση πριν!!! Ας δείξουμε έμπρακτα ότι λέμε όχι στο αρνητικό αυτό ρεκόρ, που πάμε εμείς οι ίδιοι να δημιουργήσουμε.

 

Καλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας όλοι, οι μέτοχοι που δεν βρίσκεστε πια κοντά στην ομάδα, φίλαθλοι που θέλετε να βοηθήσετε, παλιοί παράγοντες και οποιοσδήποτε θεωρεί οτι μπορεί να έρθει κοντά μας. Εχουμε πονέσει και προσπαθήσει αρκετά για αυτή την ομάδα, βοηθήστε μας να μην διαλύσει! Επικοινωνήστε  με το τηλ : 6977309501 κ. Κώστα Ζερβακη ή 6988509109 κ, Φασομυτάκη Γιάννη.

 

Οι υπογράφοντες

Μυλωνάκης Μιχάλης

Αλετράς Γιώργος

Καλαιτζάκης Δημήτρης

Ζερβάκης Κώστας

Φασομυτάκης Γιάννης

Αποστολάκης Δημήτρης»

X