ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Σταυρόπουλος: «Παίκτης που διαβάζει το παιχνίδι και έχει καλή πάσα»

Σταυρόπουλος: «Παίκτης που διαβάζει το παιχνίδι και έχει καλή πάσα»

Τι είπε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ για την απόκτηση του Τζέι Οντουμ ο τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ, Νίκος Σταυρόπουλος.

Τι είπε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ για την απόκτηση του Τζέι Οντουμ ο τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ, Νίκος Σταυρόπουλος.

 

Αναλυτικά οι δηλώσεις του: 

 

"Είναι ένας παίκτης που θεωρούμε ότι είναι κλασικό πλέι μέικερ και μάλιστα ψηλό πλέι μέικερ, ένας παίκτης που μας έχει δείξει ότι παίζει για τους συμπαίκτες του, προσπαθεί να βάλει σε τάξη όλη την ομάδα. Όταν οι άλλοι κολλήσουν αυτός θα πάρει την προσπάθεια και θα την τελειώσει. Είναι πολύ καλός finisher".

 

Για το αγωνιστικό προφίλ του Οντουμ, ο Σταυρόπουλος τόνισε:ίναι παίκτης που διαβάζει το παιχνίδι και έχει πολύ καλή πάσα και επίσης είναι πολύ καλός στο transition game, αφού με το που παίρνει την μπάλα, κοιτά την πρώτη πάσα και ακόμη την μακρινή πάσα. Κάνει ριμπάουντ, δεν είναι τυχαίο ότι είχε σχεδόν 5 ριμπάουντ ανά παιχνίδι, είναι καλός αμυντικός και ελπίζουμε ότι θα προσαρμοστεί γρήγορα στο Ευρωπαϊκό μπάσκετ και θα ταιριάξει στο δικό μας στυλ παιχνιδιού".

 

Συνεχίζοντας, ο τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ ανέφερε: "Πρόκειται για ένα εξαιρετικό παιδί, όσον αφορά την προσωπικότητά του και ένα παιδί που δουλεύει ακατάπαυστα, πολλές ώρες στο γήπεδο, με έξτρα ώρες προπόνησης και οι πληροφορίες που έχουμε είναι ότι πρόκειται για παιδί φιλόδοξο που θέλει να διακριθεί στην Ευρώπη. Είδα τον Odum τον περασμένο Απρίλιο στο Portsmouth κι από τότε τον παρακολουθήσαμε σαν ομάδα και στο Las Vegas, πήραμε πληροφορίες και για την παρουσία σε προπονήσεις με ομάδες του NBA και μετά από όλα αυτά, θεωρούμε ότι ταιριάζει και ο τρόπος με τον οποίο παίζε με το δικό μας στυλ και το στυλ που θέλει να έχει το παιχνίδι μας ο προπονητή μας.

 

Οι αποφάσεις που παίρνουμε είναι από κοινού, ωστόσο ο προπονητής είναι πάντα αυτός που θα πει την τελευταία κουβέντα και εμείς με τον Σούλη Μαρκόπουλο, νομίζω ότι έχουμε τον κατάλληλο προπονητή για να πάρουμε και από αυτό τον παίκτη το καλύτερο. Ο Odum ήταν από την πρώτη στιγμή από τις βασικές μας επιλογές, σίγουρα θέλει τον χρόνο του γιατί είναι μεγάλη η διαφορά του κολεγιακού μπάσκετ από το μπάσκετ στην Ευρώπη, ωστόσο, με υπομονή και δουλειά, όπως έγινε και πέρσι με τον Cooper, πιστεύω ότι η ομάδα έχει το περιβάλλον και τον τρόπο να τον βοηθήσει να προσαρμοστεί γρήγορα, να αφομοιώσει με σωστό τρόπο αυτά που πρέπει και στο τέλος να έχουμε έναν ακόμη καλύτερο παίκτη".

 

 

 

X