ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Στάση αναμονής για την απάντηση Κοεντράο

Στάση αναμονής για την απάντηση Κοεντράο

Την απάντηση του Πορτογάλου σούπερ σταρ επί της πρότασης που του έχει κατατεθεί περιμένουν εντός της ημέρας οι επιτελείς του ΠΑΟΚ.

Ο Φάμπιο Κοεντράο επέστρεψε το Σάββατο (20/7) στην πατρίδα του για να συζητήσει με την σύζυγό του την πρόταση που του έκανε ο ΠΑΟΚ.

 

Είχε ζητήσει δύο ημέρες προθεσμία για να απαντήσει οριστικά. Είχε συμφωνήσει στα βασικά οικονομικά δεδομένα με τον Δικέφαλο με απολαβές που αγγίζουν τα τρία εκατομμύρια ευρώ για διετές συμβόλαιο. Και χθες επικρατούσε η εκτίμηση πως ο Πορτογάλος σούπερ σταρ θα υπογράψει το νέο συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ τις επόμενες ημέρες.

 

Πρέπει να αναφέρουμε πως ο Πορτογάλος άσος στις επαφές που είχε με τους ανθρώπους του Δικέφαλου έδειχνε ευδιάθετος, ιδιαίτερα χαρούμενος και υποσχέθηκε πως θα απαντήσει άμεσα. Και εφόσον πει το ναι, θα στείλει υπογεγραμμένο το συμβόλαιό του από την Πορτογαλία.

 

Ο Μάριο Μπράνκο ήταν συνεχώς κοντά στον Κοεντράο και του ανέλυσε όλα τα δεδομένα του πρότζεκτ του ΠΑΟΚ όχι μόνο για την σεζόν που έρχεται αλλά και για την επόμενη. Ο Κοεντράο αντιλήφθηκε πως συζητά με μία ομάδα που πρωταγωνιστεί στην Ελλάδα και θέλει να πρωταγωνιστήσει και στην Ευρώπη. Η αγωνία που επικρατεί μέχρι να υπογράψει, είναι δικαιολογημένη.

X