ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Στάμος: «Aν δεν καταθέσει ο Κομίνης, θα είναι εις βάρος της AEΚ»

Στάμος: «Aν δεν καταθέσει ο Κομίνης, θα είναι εις βάρος της AEΚ»

Ο γνωστός νομικός μίλησε στην εκπομπή «Στη Σέντρα» για τον Κομίνη και το χρονικό διάστημα έκδοσης της απόφασης

Την άποψη ότι η απόφαση για το ΠΑΟΚ – ΑΕΚ θα βγει πριν τη λήξη του πρωταθλήματος εξέφρασε ο Μάκης Στάμος στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα».

 

Αναλυτικά όσα είπε:

 

Για το εάν μπορεί ο δικαστής να καλέσει ξανά τον Κομίνη: «Ο δικαστής πρέπει να είναι ήσυχος με τον εαυτό του ότι η απόφαση που θα εκδώσει θα είναι δίκαιη. Όταν δεν είναι ήσυχος, έχει το δικαίωμα να καλέσει τον συγκεκριμένο κύριο και να τον ρωτήσει ξανά. Αυτά τα ερωτήματα που απέφυγε να απαντήσει ο Κομίνης ίσως ο Σκουτέρης για να αποδώσει δικαιοσύνη θα τον καλέσει να απαντήσει. Εάν ο Κομίνης δεν έρθει, θα είναι δική του η ευθύνη.

 

Δεν μπορεί να τραβήξει η απόφαση σε μάκρος γιατί ένα πρωτάθλημα δεν μπορεί να εξαρτάται από τον Κομίνη. Θα τον πιάσει ο Περέιρα και θα τον πιέσει να καταθέσει. Εάν δεν καταθέσει, αυτό θα είναι εις βάρος της ΑΕΚ γιατί ο ΠΑΟΚ έδωσε βίντεο στη δημοσιότητα ότι δεν υπήρχε κλίμα τρομοκρατίας. Αυτή η ψευδομαρτυρία του Κομίνη ελέγχεται και ποινικά.

 

Για το πότε θα βγει η απόφαση: «Εφόσον, γίνει το ερώτημα από εκεί και πέρα μέσα σε μια εβδομάδα είναι υποχρεωμένος να απαντήσει. Οπωσδήποτε η απόφαση θα βγει πριν τη λήξη του πρωταθλήματος γιατί αυτό που γίνεται είναι κακό για το ελληνικό πρωτάθλημα».

 

Ακούστε όσα είπε ο Μάκης Στάμος στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα»

X