ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Σταφυλίδης: «Θέλω ΠΑΟΚ, δέχθηκα κρούση όχι όμως επίσημη πρόταση»

Σταφυλίδης: «Θέλω ΠΑΟΚ, δέχθηκα κρούση όχι όμως επίσημη πρόταση»

Ο Έλληνας αμυντικός μίλησε για την πιθανότητα μεταγραφής στον ΠΑΟΚ και τη ρεβάνς με την Μπενφίκα στην Τούμπα

Κάναμε απλά μια κουβέντα αλλά δεν δέχθηκα καμία επίσημη πρόταση από τον ΠΑΟΚ αποκάλυψε ο Κώστας Σταφυλίδης στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα».

 

Ο Έλληνας αμυντικός παραδέχθηκε ότι ο Δικέφαλος τον ήθελε, ότι μίλησε με τον μάνατζερ του αλλά το ενδιαφέρον έμεινε στα λόγια και δεν προχώρησε με μια επίσημη πρόταση.

 

Επιπλέον, αναφέρθηκε στα δημοσιεύματα που τον παρουσίαζαν να περιμένει την πρόκριση του ΠΑΟΚ στους ομίλους για να απαντήσει τονίζοντας ότι ενοχλήθηκε από αυτά και δεν σκέφτηκε καθόλου το ενδεχόμενο αυτό.

 

Τέλος, αναφερόμενος στη ρεβάνς του ΠΑΟΚ με την Μπενφίκα στη Τούμπα ευχήθηκε «Μακάρι να τους φάμε ζωντανούς» και να καταφέρει ο Δικέφαλος να πάρει την πρόκριση γιατί το αξίζει και με το παραπάνω.

 

Αναλυτικά όσα είπε:

 

Για την κατάσταση της υγείας του: «Χρειάζομαι λίγο ακόμη για να είμαι εντελώς καλά. Ξεκίνησα τρέξιμο. Χρειάζομαι μια εβδομάδα δέκα μέρες για να είμαι έτοιμος».

 

Για την πρόταση του ΠΑΟΚ: «Ο ΠΑΟΚ δεν μου έχει κάνει κάποια πρόταση. Κουβέντα έχει γίνει μόνο αλλά από την συζήτηση μέχρι την επίσημη πρόταση υπάρχει απόσταση. Δεν έχει γίνει επίσημη πρόταση από τον ΠΑΟΚ για μένα. Όταν έγινε η κουβέντα είπα απλά ότι μπορούμε να το προσπαθήσουμε. Όσο και να θέλω, όσο και να μη θέλω πρέπει να δώσει και τη συγκατάθεση της η ομάδα μου. Από τη στιγμή που δεν έχει γίνει επίσημη πρόταση δεν χρειάζεται να το συζητήσουμε περισσότερο. Όντως με ήθελαν, όντως μίλησαν με τον μάνατζέρ μου αλλά δεν υπήρξε κάτι επίσημο. Ισως να υπήρχαν λόγοι που δεν τους το επέτρεψαν. Δεν ξέρω».

 

Για τα δημοσιεύματα που υποστήριζαν ότι περιμένει την πρόκριση του ΠΑΟΚ στους ομίλους για να έρθει: «Με ενόχλησαν, με εκνεύρισαν. Αν είναι δυνατόν δηλαδή. Είπανε ότι θα έρθω μόνο εάν ο ΠΑΟΚ περάσει στους ομίλους αλλά εμένα δε με αφορά εάν ο ΠΑΟΚ περάσει ή δεν περάσει στους ομίλους για τη μεταγραφή μου. Φυσικά θα ήταν καλό αλλά ήταν κάτι που δεν το σκέφτηκα καθόλου».

 

Για το παιχνίδι με τη Μπενφίκα: «Δεν γινόταν να μη το δω. Θα πάθουμε καρδιά αλλά τι να κάνουμε; Μακάρι να πάνε όλα καλά γιατί η ομάδα το αξίζει. Μπαίνουν στο γήπεδο και σου βγάζουν μια σιγουριά ότι θα το παλέψουν μέχρι να πεθάνουν. Όταν παρακολουθώ την ομάδα σε τέτοια παιχνίδια, το ζω πραγματικά, νομίζω ότι είμαι μέσα και εγώ. Παίζουν και κουνάω και εγώ τα πόδια μου».

 

Για το εάν μπορεί να προκριθεί ο ΠΑΟΚ: «Περνάει. Δεν είναι εύκολο αλλά περνάει. Τέτοιες ομάδες έχουν τεράστια ποιότητα. Χρειάζεται προσοχή. Εάν ο ΠΑΟΚ κάνει στο παιχνίδι ό,τι έκανε μέχρι τώρα δε χρειάζεται κάτι περισσότερο».

 

Τέλος, τόνισε: «Μακάρι να τους φάμε ζωντανούς. Είναι τεράστια η ευκαιρία της ομάδας. Εάν αποκλειστούμε από κάποιο λάθος θα πάω να φουντάρω, πραγματικά».

 

 

 

 

X