ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Στα σκαριά η ανανέωση με Πλατέλλα

Στα σκαριά η ανανέωση με Πλατέλλα

Στο τελικό τους στάδιο βρίσκονται οι επαφές της ΠΑΕ με τον Βαγγέλη Πλατέλλα, όσον αφορά την ανανέωση στο συμβόλαιο του βραχύσωμου μέσου

Η συνεργασία των δύο πλευρών ολοκληρώνεται το καλοκαίρι, ωστόσο, υπάρχει αμοιβαία επιθυμία για παραμονή του ποδοσφαιριστή και στις αρχές της επόμενης εβδομάδας επίκεινται τα νεότερα.

 

Ο Πλατέλλας αποτελεί κεφάλαιο προς αξιοποίησης και οι –μέχρι σήμερα – εμφανίσεις του αποτελούν βασικό κριτήριο παραμονής. Η επιθυμία των διοικούντων είναι να ανανεωθεί, άμεσα, το συμβόλαιο του πριν ολοκληρωθούν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις, κάτι που φαντάζει λογικό για λόγους που είναι εύκολα κατανοητοί. Αλλωστε, οι σειρήνες από ομάδες της Γερμανίας ηχούν ακόμα στα αυτιά του 30χρονου μέσου και στην Αλκμήνης θέλουν να προλάβουν πιθανή αύξηση των… μνηστήρων. Οι επαφές βρίσκονται σε καλό δρόμο και εκφράζεται η αισιοδοξία ότι, μετά το κυριακάτικο παιχνίδι κόντρα στην Αναγέννηση Καρδίτσας, το θέμα θα μπει στην τελική ευθεία, καθώς επίκειται συνάντηση του εκπροσώπου του παίκτη με τον Θόδωρο Καρυπίδη.

 

Το γεγονός είναι πως ο Πλατέλλας νιώθει καλά στη Θεσσαλονίκη και το «Κλ. Βικελίδης», αντιλαμβάνεται ότι η προοπτική της Super League μπορεί να αποτελέσει ακόμα μεγαλύτερη πρόκληση στην καριέρα του, ενώ περιβάλλεται με πλήρη εμπιστοσύνη από τους ανθρώπους που κινούνται γύρω από το «κιτρινόμαυρο» οικοδόμημα. Το θετικό και άμεσο «κλείσιμο» του όλου θέματος, τότε θα σημαίνει και κάτι ακόμα. Την αλλαγή στη σκέψη και εκτέλεση των αποφάσεων εκ μέρους της ΠΑΕ, η οποία διατηρεί τα περιουσιακά στοιχεία που θέλει και προγραμματίζει την επόμενη μέρα.

X