ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Σπουδαίο deal με τρεις κρατικές χορηγίες!

Σπουδαίο deal με τρεις κρατικές χορηγίες!

Από τα σταθερά βήματα, τις διορθωτικές κινήσεις, το... συμμάζεμα και τα απαραίτητα θεμέλια στο νέο «κυανόλευκο οικοδόμημα», στα σπουδαία deals

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Μ» ο Ηρακλής είναι πολύ κοντά στην οριστική συμφωνία χορηγικού ενδιαφέροντος, όχι με μια, αλλά με τρεις κρατικές εταιρίες!

 

Ο Ηρακλής επιστρέφει. Επιστρέφει δυναμικά και σ' όλα τα επίπεδα. Κι αν αγωνιστικά (που προέχει όλων όπως σχολιάζουν δικαίως στα γραφεία της Μίκρας) έχει δημιουργηθεί μια ομάδα που χαρακτηρίζεται φαβορί ανόδου, αντίστοιχα βήματα Πρωταθλητισμού κάνει και σε διοικητικό-οργανωτικό επίπεδο.

 

Οι επαφές των «κυανόλευκων» έχουν προχωρήσει σημαντικά και όσον αφορά στις χορηγίες, σε σημείο τέτοιο που εντός των ημερών αναμένεται να οριστικοποιθεί το deal με τρεις κρατικές χορηγίες!

 

Η μια εξ αυτών θα αποτελέσει τον βασικό χορηγό της ομάδας και θα τοποθετηθεί στο μπροστά κεντρικό μέρος της φανέλας και οι άλλες δύο θα έχουν παρουσία στις εμφανίσεις της ομάδας και στο γήπεδο.

 

Του χρόνου από Η.Π.Α.

 

Η έντονη επιχειρηματική δραστηριότητα του Τομ Παπαδόπουλου στις Η.Π.Α., εύλογα μπορεί να επιφέρει ωφέλη και για τον Ηρακλή.

 

Οι διασυνδέσεις του προέδρου και μεγαλομετόχου της Π.Α.Ε. στη Φιλαδέλφεια (και όχι μόνο) και η συνεργασία που έχει αναπτύξει με πολλές εταιρίες στην άλλη άκρη του Ατλαντικού όλα αυτά τα χρόνια, πρόκειται να δημιουργήσουν ένα νέο διαφορετικό χορηγικό «πακέτο» για τον Ηρακλή από τις Η.Π.Α.

 

Πρόκειται για εταιρίες συνεργαζόμενες με τον μεγαλομέτοχο της Π.Α.Ε. με τις οποίες προγραμματίζει να συνεργαστεί χορηγικά στον Ηρακλή.

 

Είναι ωστόσο ένα project, το οποίο δεν θα προχωρήσει φέτος. Δεν είναι στα πλάνα του για το «σήμερα», αλλά για την επόμενη χρονιά, στη Super League όπως στοχεύουν άπαντες.

 

Από την έντυπη έκδοση της Metrosport

X