ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Σπυρίδων: «Ανησυχώ, θα μπει σε περιπέτειες ο Άρης εάν...» (aud)

Σπυρίδων: «Ανησυχώ, θα μπει σε περιπέτειες ο Άρης εάν...» (aud)

Ο Άγγελος Σπυρίδων μίλησε για την εικόνα του Άρη και το παιχνίδι με τον Αστέρα

Ιδιαίτερα ανήσυχος με την εικόνα που παρουσιάζει ο Άρης εμφανίστηκε ο Άγγελος Σπυρίδων στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» τονίζοντας ότι εάν δεν γίνουν πέντε προσθήκες στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο η ομάδα θα μπλέξει σε περιπέτειες.

 

Αναλυτικά όσα είπε:

 

«Είναι και σε ώρα που πολύ κόσμος δε θα μπορέσει να πάει το παιχνίδι ανάμεσα σε Άρη και Αστέρα Τρίπολης. Η ομάδα ξεκίνησε υποτονικά τόσο στην επιθετική ανάπτυξη όσο και στην αμυντικής της λειτουργία. Παρουσιάζει προβλήματα και υπάρχουν απρόοπτες εξελίξεις μέσα στο παιχνίδι που φέρνουν ήττες. Δεν είμαι ευχαριστημένος από τη γενική εικόνα της ομάδας. Ευελπιστώ να παρουσιάσει ένα σύνολο ανταγωνιστικό όσο περνάει ο καιρός.

 

Ανησυχώ. Πιστεύω ότι η εικόνα της ομάδας μπορεί να αλλάξει ριζικά εάν στην περίοδο των μεταγραφών έρθουν πέντε παίκτες: δύο μπακ, ένα χαφ, ένας σέντερ φορ και ένας τερματοφύλακας. Εάν και εφόσον γίνουν αυτές οι προσθήκες οι διακρίσεις θα είναι μεγάλες. Εάν δεν πραγματοποιηθούν τότε φοβάμαι ότι θα μπούμε σε περιπέτειες καθώς οι παίκτες που έχει είναι ταχύρυθμης εκπαίδευσης και δεν μπορούν να σηκώσουν το βάρος της ομάδας. Με ανησυχεί η ποιότητα των παικτών. Χρειάζεται μια αναβάθμιση η ομάδα».

 

 

X