ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Ο Σπανός κάνει ανάλυση των λαθών

Ο Σπανός κάνει ανάλυση των λαθών

Ο προπονητής των «κιτρίνων» έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του παράλληλα όμως είδε τα λάθη τα οποία θα αναλύσει στους παίκτες του

 

Στη σύντομη ομιλία του στα αποδυτήρια, την επομένη του αγώνα στο Αίγιο, ο Δημήτρης Σπανός έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του για τη νίκη στο πρώτο επίσημο παιχνίδι της αγωνιστικής σεζόν, δεν παρέλειψε όμως να παραδεχτεί και το γεγονός ότι η εικόνα της ομάδας, κυρίως στο πρώτο ημίχρονο, δεν ήταν αυτή που ο ίδιος θέλει.

 

Ειδικά μεσοεπιθετικά, όπου είδε την ομάδα του να μπλοκάρει απέναντι στην κλειστή άμυνα του αντιπάλου. Δεν κυκλοφόρησε την μπάλα από τον άξονα και δεν τροφοδοτήθηκε καθόλου ο επιθετικός με αποτέλεσμα ο Αρης να είναι ακίνδυνος. Τα παραπάνω και ορισμένα άλλα σημεία τα οποία εντόπισε ο ίδιος και οι συνεργάτες του θα τα αναλύσει με τους παίκτες πιο αναλυτικά σήμερα, εστιάζοντας μέσω του βίντεο σε συγκεκριμένες στιγμές του παιχνιδιού που η ομάδα προβλημάτισε και θα περιμένει τα όσα διαδεχτούν οι κιτρινόμαυροι  στη θεωρία να μεταφερθούν έπειτα στην πράξη, στο γήπεδο, προκειμένου να υπάρξει βελτίωση.

X