ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Σπαλιάρας για ΠΑΟΚ, Μπουτάρη και Μακεδονία!

Σπαλιάρας για ΠΑΟΚ, Μπουτάρη και Μακεδονία!

Για την πορεία του ΠΑΟΚ και τη μάχη του πρωταθλήματος, αλλά και για το θέμα της ονομασίας της Μακεδονίας

Στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε, το γνωστό μοντέλο, Γιάννης Σπαλιάρας και μίλησε για την πορεία του ΠΑΟΚ, αφού χθες (12/2) έδωσε το παρών στην Τούμπα και παρακολούθησε το νικηφόρο παιχνίδι με τη Λάρισα.

 

Αναλυτικά όσα είπε:

 

Πως σου φάνηκε ο ΠΑΟΚ: «Ήθελα να ζήσω την ατμόσφαιρα της Τούμπας που πρόκειται για ένα ιστορικό γήπεδο. Ο ΠΑΟΚ επικράτησε εύκολα της Λάρισας και εύχομαι να κατακτήσει το πρωτάθλημα. Ο μόνος που μπορεί να του το στερήσει είναι ο κακός του εαυτός. Στεναχωριέμαι για την πορεία του Παναθηναϊκού. Επικίνδυνη ομάδα για τον ΠΑΟΚ φέτος είναι η ΑΕΚ. Είναι καλό να βλέπουμε και πρωτάθλημα εκτός Λεκανοπεδίου.

 

Πως σε υποδέχτηκαν στην Τούμπα: «Με υποδέχτηκαν πολύ καλά στην Τούμπα. Βγήκα πολλές φωτογραφίες με τον κόσμο και χάρηκα πολύ για την υποδοχή».

 

Αν ασχολείσαι με τον αθλητισμό: «Εγώ ασχολούμαι με τον αθλητισμό, αλλά κυρίως με το μπάσκετ από μικρό παιδί. Σπούδασα άλλωστε και γυμναστική ακαδημία».

 

Για τον ντόρο που προκλήθηκε με τον Μπουτάρη και τον όρο της ονομασίας των Σκοπίων: «Είναι αστείο αυτό που γίνεται με τον όρο της ονομασίας των Σκοπίων. Ενας πολίτης του κόσμου μπορεί να καταλάβει ότι τα Σκόπια δεν έχουν καμία σχέση με την Μακεδονία μας».

 

Και κατέληξε λέγοντας: «Εισπράττω πολύ αγάπη από τον κόσμο και με συγκινεί αυτό. Εγώ βοηθάω με την παρουσία μου σε εκδηλώσεις για μικρά παιδιά».

X