ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Σούπερ πρόταση 700.000 ευρώ ετησίως και τριετές συμβόλαιο

Σούπερ πρόταση 700.000 ευρώ ετησίως και τριετές συμβόλαιο

Ο ΠΑΟΚ έκανε την κίνηση του για να κρατήσει τον Σάκχοφ στην Τούμπα

 

Η «Μ» στο χθεσινό αποκαλυπτικό της ρεπορτάζ σας παρουσίασε τα βασικά δεδομένα για τις περιπτώσεις των Εβγέν Σάκχοφ και Χοσέ Αλμπέρτο Κάνιας, σημειώνοντας ότι ο Ουκρανός μέσος αποτελεί την πρώτη επιλογή των ανθρώπων του Δικεφάλου για να συνεχίσει την καριέρα του στην Τούμπα.

 

Αυτό η ΠΑΕ το απέδειξε εμπράκτως, καθώς η «Μ» αποκαλύπτει και σήμερα την τελική πρότασή – προσφορά που κατέθεσε στον Σάκχοφ. Σύμφωνα με απόλυτα ασφαλείς πληροφορίες, ο ΠΑΟΚ δίνει στον Ουκρανό μέσο το ποσό των 700.000 ευρώ ετησίως καθώς και κλειστό συμβόλαιο διάρκειας τριών ετών. Θυμίζουμε πως ο Σάκχοφ αμείβεται με βάσει το τρέχον συμβόλαιό του που λήγει τον Ιούνιο με ετήσιες απολαβές που αγγίζουν τις 400.000 ευρώ. Κατά συνέπεια ο ΠΑΟΚ προτείνει στον Σάκχοφ μία αύξηση στις ετήσιες απολαβές του που ξεπερνά το 75%. Συν το κλειστό τριετές συμβόλαιο.


Ακόμη στο σημερινό ρεπορτάζ αποκαλύπτουμε πως ο Σάκχοφ ενημέρωσε τους επιτελείς του Δικεφάλου, πως θα απαντήσει στην άκρως δελεαστική πρόταση που του κατέθεσαν, έως τις αρχές της εβδομάδας. Αν η απάντηση του είναι θετική, τότε άμεσα θα προχωρήσουν οι υπογραφές του νέου συμβολαίου του. Ο Σάκχοφ έχει προτάσεις από δύο τουλάχιστον ομάδες του εξωτερικού, έχει ενημερώσει τους επιτελείς του Δικεφάλου για αυτό το ενδιαφέρον και καλείται να πάρει την καλύτερη απόφαση, προς το συμφέρον του.


Εφόσον ο Σάκχοφ απαντήσει θετικά τότε θα παραμείνει στην Τούμπα και θα απομακρυνθεί οριστικά η προοπτική ανανέωσης του Κάνιας. Αν ο Σάκχοφ απαντήσει αρνητικά, τότε θα γίνουν πιο ουσιαστικές οι συζητήσεις με τον Κάνιας για την παραμονή του στην Τούμπα. Σύμφωνα με όσα έλεγαν οι επιτελείς του ΠΑΟΚ στη «Μ», είναι πολύ δύσκολο να παραμείνουν και οι δύο κεντρικοί μέσοι στη Θεσσαλονίκη.

 

Αναμφίβολα ο ΠΑΟΚ με την σούπερ πρόταση που κατέθεσε στον Σάκχοφ, δείχνει την πρόθεσή του να τον κρατήσει και να τον «δέσει» για τα καλά. Αλλωστε η παραγωγικότητά του είναι σε υψηλά επίπεδα καθώς την τριετία που αγωνίστηκε στον Δικέφαλο πέτυχε 21 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις και όλα σε νίκες του ΠΑΟΚ.

 

*Από την έντυπη έκδοση της Metrosport (18/5)

X