ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Ο Σουηδός γιατρός που σύστησε Παπακώστα στον Βέρνμπλουμ

Ο Σουηδός γιατρός που σύστησε Παπακώστα στον Βέρνμπλουμ

Υπάρχει ένα πολύ ενδιαφέρον παρασκήνιο γύρω από τον τραυματισμό του Πόντους Βέρνμπλουμ.

 

Υπάρχει ένα πολύ ενδιαφέρον παρασκήνιο γύρω από τον τραυματισμό του Πόντους Βέρνμπλουμ. Και το αποκαλύπτουμε με αφορμή τις εγκωμιαστικές δηλώσεις του έμπειρου μέσου για το ιατρικό τιμ του ΠΑΟΚ.

 

Όταν ο Βέρνμπλουμ είχε υποστεί τη ρήξη του αχίλλειου τένοντα στο ματς με τον Λεβαδειακό, η πρώτη σκέψη του ήταν να πάει στην πατρίδα του για επέμβαση, καθώς εκεί υπάρχει ένας σπεσιαλίστας σ’ αυτές τις επεμβάσεις, ο Χάκαν Αλφρεντσον.

 

Επικοινώνησε μαζί του και προκειμένου να δοθούν στον Σουηδό γιατρό περισσότερες πληροφορίες για τον τραυματισμό του Βέρνμπλουμ, υπήρξε συνεργασία με τον γιατρό του ΠΑΟΚ, τον Μανώλη Παπακώστα.

 

Από τις πληροφορίες που συνέλεξε ο συμπατριώτης του Βέρνμπλουμ, αλλά έχοντας και πολύ καλή γνώση (μέσω διαφόρων συνεδρίων) για το ποιος είναι ο Ελληνας συνάδελφός του, δεν είχε κανέναν ενδοιασμό να συστήσει στον Πόντους να μην κάνει το ταξίδι στην πατρίδα του, αλλά να εμπιστευτεί για την επέμβαση τον Παπακώστα.

 

“Ο γιατρός του ΠΑΟΚ είναι ικανότατος, θα κάνει εξαιρετική δουλειά, δεν έχεις λόγο να έρθεις στη Σουηδία”, ήταν το μήνυμα προς τον έμπειρο μέσο του ΠΑΟΚ. Λίγους μήνες μετά, ο Βέρνμπλουμ έχει καταλάβει πώς έκανε την ιδανική επιλογή,

 

Από την έντυπη έκδοση της Metrosport

X